Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ ΜΕΣΩ ΕΞΩΔΙΚΟΥ ΜΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΜΗΝΥΣΗ!

Η Πρόεδρος του ιδρύματος "Αντιγόνη Ζουρούδη" με εξώδικο που επέδωσε διά δικαστικού επιμελητή στα γαφεία της εφημερίδος μας απειλεί ευθέρως με προσφυγή στη Δικαιοσύνη αν δεν δημοσιεύσουμε την εξώδικο διαμαρτυρία της, κυρίως δε αν δεν ανακαλέσουμε τα όσα σχόλια έχουμε κάνει για την ίδια. Κατ' αρχήν δημοσιεύουμε την μακροσκελή εξώδικο διαμαρτυρία της και σε επόμενη ανάρτηση θα απαντήσουμε αν ανακαλούμε ή όχι. Αναμείνατε, έχει ενδιαφέρον.
Διαβάστε προς το παρόν το εξώδικό της:

ΠΡΟΣ
1.    Την εφημερίδα Β. Προαστίων Χολαργού - Παπάγου με την ονομασία «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ» και  .
2.    Τον Εκδότη και Διευθυντή κ. Γεράσιμο Βραχιολίδη του Αποστόλου, κατοίκου Χολαργού Αττικής, οδός Περικλέους αρ. 8.
Όπως καλά γνωρίζετε, στον ιστότοπο indobserver.blogspot.gr με την ηλεκτρονική διεύθυνση: ind.observer@gmail.com που σας ανήκουν και διευθύνετε, δημοσιεύθηκαν προσφάτως σχόλια και χαρακτηρισμοί δυσφημιστικοί τόσο για το πρόσωπο μου, με την ιδιότητα μου μάλιστα ως Προέδρου του Σωματείου «Αντιγόνη Ζουρούδη» όσο και ως υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου Παπάγου - Χολαργού του Συνδυασμού με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Κώστα - Πολύχρονη Τίγκα.
Ειδικότερα, όπως καλά γνωρίζετε, αναρτήθηκαν τα ακόλουθα άκρως δυσφημιστικά και ποινικώς κολάσιμα σχόλια και χαρακτηρισμοί εις βάρος μου:
Δημοσίευμα υπ' αρ. 1 «Η κα Καλλιοντζή απέδειξε πόσο ακατάλληλη είναι για τη θέση της Προέδρου του «Αντιγόνη Ζουρούδη». Φαντασθείτε την κυρία αυτή να έκανε πράξη την φιλοδοξία της να βάλει υποψηφιότητα  για δήμαρχος και φαντασθείτε να εκλεγόταν και δήμαρχος! Το πιο πιθανό ήταν να ...διαλύσει τον δήμο σε χρόνο dt.  Το πιστεύουμε ακράδαντα ότι η γυναίκα είναι και ακατάλληλη και με τις ενέργειες της καθίσταται επικίνδυνη. Θα της προτείναμε να αποσυρθεί από την θέση της Προέδρου του ιδρύματος «Αντιγόνη Ζουρούδη». Όταν οι φιλοδοξίες τρέχουν πιο γρήγορα από τις ικανότητες μας, κάποιος πρέπει να μας μιλήσει για το ...Rexona  μπας και δούμε την πραγματικότητα κατάματα». Δημοσίευμα υπ' αρ. 2 «Δεν κοιτάτε την... καμπούρα του Ιδρύματος όπως ευτελίζεται επί των ημερών σας, συνεχίζετε να προκαλείτε με όσα λέτε».
Τα παραπάνω, βέβαια, έρχονται σε σαφή και ευθεία αντίθεση με... άλλα σχόλια σας για το πρόσωπο μου, τα οποία κατά καιρούς έχετε δημοσιεύσει - αναρτήσει, όπως: «Η Ντίνα Καλλιοντζή, σεμνή και με ήθος αναμφισβήτητο, δείχνει ότι βαδίζει σταθερά, προσεχτικά...» «Ο κόσμος, αηδιασμένος από πολιτικές λαμογιές και πολιτικά φθαρμένα πρόσωπα, είναι σίγουρο ότι θα πριμοδοτήσει εκλογικά την Καλλιοντζή...».  «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Ντίνα Καλλιοντζή, η οποία - εκτός των άλλων - απέδειξε την δυναμική που φέρνει...»
Σεβόμενη απολύτως τα δικαιώματα του Τύπου να κρίνει μεν, αλλά όχι να χυδαιολογεί και να συκοφαντεί, θεωρώ ύψιστο καθήκον μου να υπερασπίσω την τιμή και την υπόληψη μου, που βαναύσως θίγετε με τα παραπάνω υπ' αρ. 1 και 2 δημοσιεύματα σας,
ΓΙ’ ΑΥΤΟ
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ εντόνως για την εις βάρος μου παράνομη και αντιδεοντολογική συμπεριφορά Σας και
ΣΑΣ ΚΑΛΩ α) να ανακαλέσετε άμεσα το περιεχόμενο των ανωτέρω υπ' αρ. 1 και 2 δημοσιευμάτων σας και β) να δημοσιεύσετε ολόκληρη την παρούσα μου στις έντυπες και ηλεκτρονικές εκδόσεις σας.
ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ και σε κάθε άλλη περίπτωση,
ΣΑΣ ΔΗΛΩΝΩ ότι θα προβώ στα νόμιμα.
Με την ρητή επιφύλαξη παντός εν γένει νομίμου δικαιώματος μου, αρμόδιος δικαστικός επιμελητής παραγγέλλεται να επιδώσει νόμιμα την παρούσα προς τους εν αρχή προς ους η κοινοποίηση, για να λάβουν γνώση και για τις κατά Νόμο συνέπειες, αντιγράφοντας το περιεχόμενο της στην επιδοτήρια έκθεση του.


Χολαργός, 12 Μαΐου 2014
Η εξωδίκως διαμαρτυρόμενη κ.λ.π. Κωνσταντίνα Καλλιοντζή -Νικολοπούλου




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου