Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΝΥΧΤΑ ΜΑΚΡΑ ΚΑΙ ...ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΗ! ΞΗΛΩΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ!

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Κώστας Τίγκας καταγγέλλει την καταστροφή τριών -δικών του- πανό στην περιοχή του Παπάγου, από αγνώστους. Τα δύο από αυτά αφορούν στους υποψηφίους του Κουτάκη και Κουκή ενώ το τρίτο πανό ήταν της παράταξης και βρισκόταν επί της οδού Ιωνίας, λίγο πιο κάτω από το δημοτικό σχολείο! 
"Πρόκειται για αθλιότητες αθλίων", δήλωσε στην εφημερίδα μας ο υποψήφιος δήμαρχος. 

Η νύχτα προβλέπεται μακρά. Ο φανατισμός τις τελευταίες ώρες πριν από το άνοιγμα των εκλογικών τμημάτων, φαίνεται να εντείνεται! 

4 σχόλια:

  1. OI γνωστοι ανωνυμοι γυφτοι του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ-ΠΑΣΟΚΤΖΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ χτύπησαν ξανά , ΧΡΗΣΤΑΡΑ ότι και να κάνεις θα είσαι άυριο στο πάτο όπως πάντα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για το Δασκαλόπουλο λέτε που τον έντυσε ο ΞΥΔΗΣ πατρίωτη και τον μοστράρει στου Παπάγου για δήμαρχο ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μην ασχολείστε ρε παιδιά με το τελειωμένο ταμία του Ξύδη. Αφου ο Βασιλάρας θα στηρίζει απο αύριο το βράδυ το προηκοθήρα το ψευτομπαρκουλη και εκεί θα πέσει το γέλιο του αιώνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΑ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΨΕΥΤΩΝ .
    ΒΡΑΚΙ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ , ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ , ΕΧΘΕΣ ΜΟΛΙΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η Ε.Ε. ΟΤΙ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΧΙΖΟΥΝ ΠΑΝΟ !

    ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ,ΒΛΕΠΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ .
    ΕΜΑΣ,ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ .

    ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ .
    ΕΜΕΙΣ ΠΑΜΕ ΕΞΟΧΙΚΟ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΔΕΝΤΡΑ ΚΑΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥΝΟ ΓΛΕΝΤΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΓΕΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή