Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

ΧΑΡΗΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ: "ΑΥΤΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΕ ΜΑΡΑΣΜΟ! ΘΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ;"

"Η εικόνα των αμέτρητων συμπολιτών μας που αψιμαχούσαν  μέσα στη βροχή το πρωϊ της Τετάρτης 30 Απριλίου στη Καμάρα, ώστε να πάρουν μία σακούλα με τρόφιμα από την δωρεάν διαμονή των παραγωγών και μικροπολιτικών, αναδεικνύει δύο πολύ σοβαρά προβλήματα για τη χώρα αλλά και την πόλη μας.

Την τραγική κατάσταση που έχει περιέλθει μεγάλο μέρος των συμπολιτών μας, που από νοικοκυρεμένες κοινωνικά ομάδες μετατράπηκαν σε ευπαθείς. Από την άλλη, παραγωγοί και μικροπωλητές πλήττονται βάναυσα από τις πολιτικές επιλογές (;) του Υπουργείου Ανάπτυξης, μιας κυβέρνησης που υπηρέτησε και υπηρετεί ο Σταύρος Καλαφάτης, η οποία και στηρίζει δια μέσου των εταίρων της τον Γιάννη Μπουτάρη.

Την ώρα που το υποψήφιο για τις δημοτικές εκλογές φιλοκυβερνητικό δίπολο «Μπουτάρης-Καλαφάτης» εξαντλεί την αντιπαράθεση της στα παγκάκια, τα πάρκα και τις. ψηφιακές αναπλάσεις ως δείγμα μελλοντικών έργων, ο Χάρης Παπαγεωργίου και ο Συνδυασμός «Θεσσαλονίκη Ψηλά» καλούν τους πολίτες της Θεσσαλονίκης σε προεκλογική και μετεκλογική συστράτευση. 
Όσο και αν κάποιοι προσπαθούν να περάσουν εντέχνως πως οι εκλογές αφορούν την επιλογή προσώπων με φιλικά, οικογενειακά και όλα τα σχετικά κριτήρια, προσπαθώντας να «χαλαρώσουν» τη ψήφο των συμπολιτών μας,  η απάντηση που θα λάβουν θα είναι «δημοσκοπική» για τις επιλογές που οδήγησαν τη χώρα και την πόλη μας στον απόλυτο μαρασμό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου