Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΑΛΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΔΗΜΑΡΧΟ;

Το πρόβλημα στην περίπτωση του Χάρη Παπαγεωργίου δεν είναι μόνο η φίμωση και ο αποκλεισμός του!Το πρόβλημα είναι πολύ βαθύτερα κοινωνικοπολιτικό.Το πιό τραγικό στην όλη ιστορία είναι οτι δεν αντιδράμε!Χάσαμε τα αντανακλαστικά μας σαν λαός.Εγινε απονεύρωση στον Ελληνικό λαό με την παροχημένη και τεχνητή ευμάρεια των προηγουμένων ετών.
Εάν δεν είμασταν απονευρωμένοι και μικροαστοί της πλάκας,και αν τα πολιτικά μας  αισθητήρια ήταν σε κατάσταση υγείας,τώρα θα έπρεπε να είμαστε όλοι εξω απο το υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αγωνιζόμαστε για την αποκατάσταση της δημοκρατίας.
Ο αποκλεισμός του Χάρη Παπαγεωργίου είναι ενα πολύ σοβαρό και επικίνδυνο γεγονός.Εάν δεν το εχετε καταλάβει έχει καταλυθεί η δημοκρατία.Απέκλεισαν έναν υποψήφιο δήμαρχο επειδή δεν τους εβγαιναν τα κουκιά.Δεν τους εβγαιναν τα κουκιά για να πρωοθήσουν τον Μπουτάρη.Το πολιτικό κατεστημένο θέλη παση θυσία τον Μπουτάρη για δήμαρχο Θεσσαλονίκης.Θελει όχι μόνο να τον ανταμείψη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο καθεστώς,αλλά και για να συνεχίσει την επιχείρηση αποθρησκοποίησης και αποεθνικοποίησης της πατρίδας μας.
Ο Μπουτάρης είναι ένα πολυτιμότατο εργαλείο για την νέα τάξη πραγμάτων,και για την Γερμανική Ευρώπη των ευρωλιγούρηδων.Ανθρωποι σαν το Μπουτάρη,είναι τα αγαπημένα παιδιά της νέας τάξης πραγμάτων.
Κι επειδή το σύστημα προσπαθεί με νύχια και με δόντια να κρατηθεί,μέσα σε αυτήν την κρίση,και επειδή η υποψηφιότητες πλέον κρίνονται για λίγους ψήφους,ό Χάρης Παπαγεωργίου ήταν ενα αγκάθι.Ενα εμπόδιο στα σχέδια τους να σπρώξουν τον Μπουτάρη.
Εκαναν τα πάντα για να κοντύνουν τον Χάρη τον Παπαγεωργίου,και ως ένα σημέιο τα κατάφεραν.Αλλά το κόντυμα που εκαναν δεν έφτασε.όπως είπαμε ο δήμος κρίνεται για ρηςλίγους ψήφους.Αφού είδαν και απόειδαν έπεσαν εντολές απο άνωθεν για να αποκλειστή ο φάκελος του συνδυασμού ((Θεσσαλονίκη ψηλά)).Αυτά δεν γίνονται ούτε στις πιο φασιστικές χώρες.Ζούμε στη κυριολεξία ενα καθεστώς,έναν άκρατο φασισμό,με τον δωσιλογισμό να κρατάει την σημαία.
Εάν δεν το εχετε καταλάβει,βγάζουν τον Μπουτάρη με το ετσι θέλω!Τα επόμενα 4 χρόνια θα είναι και πάλι ο Μπουτάρης δήμαρχος,χωρίς να τον θέλουν οι Θεσσαλονικείς.Ο Μπουτάρης είναι του γιουσουφάκι του δικομματισμού που κατέστρεψε την χώρα,και απονεύρωσε του Ελληνες πολίτες.
Εάν δεν ξυπνήσει μέσα μας το Ρωμέικο για να  αντιδρούμε σε τόσο σοβαρές καταστάσεις τοτε με πολύ λύπη μπορούμε να πούμε,οτι δεν έχουμε πλέον μέλλον σαν λαός.....
Το μόνο που μπορούμε να πούμε εν κατακλείδη,ας βάλει το χέρι του ο Θεός!!
Το ακόμη πιο τραγικό κανείς υποψήφιος,κανένα πολιτικό κόμμα,η κανένας πολιτικός παράγοντας δεν πήρε θέση στο θέμα αυτό.Που είναι το ΚΚΕ,που είναι η αριστερά,να βγούν και να κάνουν εστω μια ανακοίνωση γι αυτό το τόσο σοβαρό πολιτικό γεγονός!
Σε πλήρη αφασία όλοι,και ο καθένας κοιτάει τον ποπό του.......
pame.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου