Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΖΩΗ ΓΕΩΡΓΑΝΤΑ: «ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΩ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΓΙΑ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ»

·      «…Είμαι αποφασισμένη να φθάσω ως το μεδούλι την υπόθεση, μέχρι να επιτευχθεί η δικαίωσή μας και η αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και εθνικής μας υπερηφάνειας»
ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΗΣ ΕΛΣΤΑΤ ΜΕ ΤΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΕΛΛΕΙΜΜΑ!!!
·        «Η ΕΕ υποχρεούται να μας καταβάλει όλη τη ζημιά που υπέστη το Ελληνικό κράτος από τις ψευδείς βεβαιώσεις του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας το 2009 (άρθρο 340 της Συνθήκης για την Λειτουργία της ΕΕ και Πρωτόκολλο 3 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου)»
·        «Θα θέσω το Εθνικό έγκλημα κατά της χώρας μας, που τελέστηκε από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και την Κομισιόν σε συνεργασία με την κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου»
·         «Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είναι –ουσιαστικά- η ίδια η Deutsche Bank και αυτό επιβεβαιώνει την πορεία Γερμανοποίησης της Ευρώπης»
·        «Ο Πάνος Καμμένος έχει έλθει σε ανοικτή ρήξη με οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας μας από την επίορκη κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου. Γι’ αυτό πήγα μαζί του»
·        «Πρέπει ν’ αλλάξει άμεσα το Δουβλίνο ΙΙ για τη μετανάστευση που υποχρεώνει την χώρα μας να δέχεται τους παράνομους μετανάστες της Ευρώπης»
Η Ζωή Γεωργαντά κατεβαίνει στις ευρωεκλογές με τους ΑΝΕΛ και τον Πάνο Καμμένο για να διεκδικήσει στην Ευρώπη την χαμένη ελληνική υπερηφάνεια και αξιοπρέπεια τις οποίες μας καταρράκωσαν οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι με τις αθλιότητές τους και οι ντόπιοι υπηρέτες τους!

Αποκλειστική συνέντευξη τον Μάκη Βραχιολίδη
vrachiolidis@yahoo.gr
Η Ζωή Γεωργαντά, η ψυχωμένη Ελληνίδα που αποκάλυψε το σκάνδαλο της ΕΛΣΤΑΤ με το φουσκωμένο έλλειμμα, εξαιτίας του οποίου ο Γ. Παπανδρέου, ο Παπακωνσταντίνου και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ έχωσαν τη χώρα στα δίχτυα των τοκογλύφων, εκφράζει υπόνοιες ότι η υπόθεση μπορεί να πάει για… κουκούλωμα.  «Η Ελληνική Δικαιοσύνη πρέπει να βιαστεί, επισημαίνει» η κα Γεωργαντά και εκφράζει σαφείς υπαινιγμούς ότι η Δικαιοσύνη μπορεί και να βάλει στο αρχείο το σκάνδαλο. Εφόσον όμως οι δικαστές δεν «κλείσουν» την υπόθεση, η χώρα μας μέχρι και αποζημίωση μπορεί να πάρει «από την ΕΕ για την πλήρη ζημία που υπέστη το Ελληνικό κράτος από τις ψευδείς βεβαιώσεις του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας το 2009»!
Πάντως, η γενναία Ζωή Γεωργαντά, όχι μόνο δεν θα σταματήσει τις προσπάθειές της αλλά θα φτάσει την υπόθεση ακόμη και στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο όπου διεκδικεί τη θέση της ευρωβουλευτού με το κόμμα του Πάνου Καμμένου. Εκεί, εφόσον οι ψηφοφόροι εκλέξουν την Ζωή Γεωργαντά θα δώσει τιτάνιους αγώνες, όντας αποφασισμένη να καταγγείλει ακόμη και την ίδια την Μέρκελ για το σε βάρος της Ελλάδος, έγκλημα που διαπράττει εδώ και τέσσερα χρόνια.
Ο λόγος της Ζωής Γεωργαντά ξεχειλίζει από Ελλάδα και εθνική υπερηφάνεια.  

Κυρία Γεωργαντά κατεβαίνετε ως υποψήφια ευρωβουλευτής με τους ΑΝΕΛ. Γιατί όμως με το κόμμα του Πάνου Καμμένου;
ΖΓ: Ο Πάνος Καμένος έχει κρατήσει μια συνεπή αντιμνημονιακή πολιτική και επίσης συμφωνώ με τις θέσεις του για τα εθνικά ζητήματα Μακεδονίας, Θράκης, Γερμανικών αποζημιώσεων, κλπ. Έχει επιπλέον καταγγείλει το ψευδές φούσκωμα του δημοσίου χρέους και ελλείμματος και έχει έλθει σε ανοικτή ρήξη με οικονομικά εγκλήματα κατά της χώρας μας από την επίορκη κυβέρνηση Γ.Α.Παπανδρέου. Μιλάει για την αναγκαιότητα ενότητας των συμπατριωτών μας αριστερής και δεξιάς πολιτικής τοποθέτησης και είναι κατά της ομοσπονδιοποίησης της Ευρώπης και υπέρ των κρατών-εθνών. Με όλα αυτά τα γενικά συμφωνώ.  Λάβετε όμως υπόψιν σας το εξής:
Η κύρια επιδίωξή μου για την ένταξή μου στο κόμμα του Πάνου Καμένου ήταν να προβάλω με επιστημονική εντιμότητα το θέμα του Εθνικού εγκλήματος κατά της χώρας μας που τελέστηκε από την Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία και την Κομισιόν σε συνεργασία με την κυβέρνηση Παπανδρέου-Παπακωνσταντίνου. Η νέα Ευρωβουλή θα έχει ευνοϊκή σύνθεση λόγω του επικρατούντος ευρωσκεπτικισμού και στις άλλες χώρες της ΕΕ με συνέπεια να διευκολύνεται και η κινητοποίηση άλλων Ευρωβουλευτών για την καταβολή αποζημιώσεων στην χώρα μας λόγω των μνημονιακών πολιτικών που βασίστηκαν σε ψευδή αλλοιωμένα στοιχεία κατά παράβαση του Ενωσιακού Δικαίου, μάλιστα κατ’ εξαίρεση για την Ελλάδα.

Τι ευελπιστείτε ότι θα πετύχετε με την παρουσία σας στην Ευρωβουλή; Τι προβλήματα θα θίξετε που δεν έχουν τολμήσει να πουν άλλοι;
ΖΓ: Ελπίζω να πετύχω αφενός την προβολή του εθνικού εγκλήματος όπως σας περιέγραψα προηγουμένως, αλλά και την προβολή της κατάφορης παραβίασης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην χώρα μας, την στήριξη και άλλων Ευρωβουλευτών για τα ζητήματα αυτά, καθώς και για την αλλαγή των Συνθηκών που βλάπτουν τα συμφέροντα της χώρας μας, όπως το Δουβλίνο ΙΙ για τη μετανάστευση που υποχρεώνει την χώρα μας να δέχεται τους παράνομους μετανάστες της Ευρώπης. Υπάρχουν πολλά ζητήματα που μπορούν να αντιμετωπιστούν προς όφελος της Ελλάδας με μια σθεναρή εθνική στάση, πράγμα το οποίο δεν έχει γίνει μέχρι τώρα. Υπάρχουν και τεράστια προβλήματα εκδημοκρατισμού των οργάνων της ΕΕ και ίσως είναι εποικοδομητικό για την Ευρώπη να γυρίσει στην Ευρωπαϊκή Οικονομική Κοινότητα με τα κράτη-έθνη κυρίαρχα να συνάπτουν τις εμπορικές και άλλες συμφωνίες.    
Είστε έτοιμη να καταγγείλετε στην ευρωβουλή την Μέρκελ για γενοκτονία σε βάρος μας; Πείτε μας μια ξεχωριστή πρωτοβουλία που σκοπεύετε να αναλάβετε;
ΖΓ: Ασφαλώς. Όχι μόνον έτοιμη είμαι, αλλά αποφασισμένη να φθάσω μέχρι το μεδούλι της υπόθεσης, μέχρι τη δικαίωσή μας και την αποκατάσταση της αξιοπρέπειας και εθνικής μας υπερηφάνειας. Βλέπω ότι η αρχική ενημέρωση και αρχική προβολή του ζητήματος είναι η πρώτη φάση προώθησης του προβλήματος.         
Πιστεύετε στην ΕΕ κυρία Γεωργαντά; Μπορεί να βρούμε λύσεις για τη χώρα μας μέσα στην ΕΕ ή μήπως μας έχουν στήσει στη γωνία οι Ευρωπαίοι να μας κατασπαράξουν; Εμένα τουλάχιστον αυτή την εντύπωση μου δίνει η ΕΕ και η ευρωζώνη…
ΖΓ: Η Κομισιόν είναι μία σφηκοφωλιά. Τα όργανα της ΕΕ δεν λογοδοτούν στους λαούς που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν, διακατέχονται από αδιαφάνεια και όπως έχει αποδειχτεί από διαφθορά (βλ. βιβλίο Martha Andreasen, Οι Βρυξέλες γυμνές), ενώ τα λόμπι των μεγάλων διεθνικών τραπεζών είναι οι κύριοι παράγοντες διαμόρφωσης των Ευρωπαϊκών πολιτικών. Απαιτείται όμως να προβληθούν σοβαρά και με αποδείξεις τα χαρακτηριστικά αυτά σε Ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο έτσι ώστε, είτε να αλλάξουν (ίσως λίγο ουτοπικό όπως λέτε και εσείς κ. Βραχιολίδη), είτε να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της πάλαι ποτέ ΕΟΚ.   
Γνωρίζετε ότι στην ΕΕ της επόμενης κοινοβουλευτικής περιόδου, θα ισχύσει ένας νέος Μηχανισμός Σταθερότητας στον οποίο θα υπαχθεί όλη ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων; Είναι ο μηχανισμός που βρίσκεται πάνω από κάθε δικαιακό σύστημα όλων των κρατών-μελών της ΕΕ, δεν μπορεί δηλαδή να προσβληθεί. Δεν θυμόμαστε ο αρχηγός σας να έχει μιλήσει ποτέ γι’ αυτό τον μηχανισμό ούτε να τον έχει καταγγείλει!
ΖΓ: Εξαρτάται από τη νέα σύνθεση, που πιστεύω θα είναι ευνοϊκή για να εμποδίσει και να καταργήσει τον μηχανισμό αυτό. Νομίζω ότι ο Πάνος Καμένος έχει υπαγάγει τον μηχανισμό αυτό στα πλαίσια της θέσης του ενάντια στην ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης και ενάντια στην κατάργηση των κρατών-εθνών. Πάντως, ο αγώνας δεν θα είναι εύκολος και απαιτείται πίστη, επιμονή και ατσάλινη θέληση.
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι δάνεια της τάξεως των 233 δις ευρώ που πήραν οι Τράπεζες από την ΕΚΤ χρεώθηκαν όλα στον ελληνικό λαό. Κανείς όμως ευρωβουλευτής δεν μιλάει γι’ αυτό διότι σίγουρα και η ΕΚΤ έχει τεράστιες ευθύνες. Προτίθεστε να κάνετε κάτι επ’ αυτού;
ΖΓ: Το γνωρίζω και ασφαλώς αυτό είναι ένα, μάλλον το σημαντικότερο, ζήτημα που πρέπει να προβληθεί σε ευρωπαϊκό και διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέρος του σχεδίου εξολόθρευσης του έθνους μας που ξεκίνησε με το ψευδώς διογκωμένο χρέος και έλλειμμα του 2009. Η ΕΚΤ είναι ουσιαστικά η Deutsche Bank και αυτό επιβεβαιώνει την πορεία Γερμανοποίησης της Ευρώπης η οποία πορεία πρέπει να διακοπεί. Αυτό θα είναι η κύρια επιδίωξη της νέας Ευρωβουλής, ελπίζω και θα το παλέψω. 
Είστε ο άνθρωπος που ξεσκέπασε το μεγάλο σκάνδαλο της αλλοίωσης των στοιχείων του ελλείμματος, εξαιτίας του οποίου μπήκαμε στις δαγκάνες των μνημονίων. Πού βρίσκεται αυτή η υπόθεση κυρία Γεωργαντά;
ΖΓ: Έχει περάσει ένας σχεδόν χρόνος από την πειθαρχική δίωξη της Ανακρίτριας κ. Ε. Πεδιαδίτη που προσπάθησε με πονηρά κόλπα να βάλει την υπόθεση στο αρχείο. Σήμερα βρίσκομαι στην διαδικασία να πληροφορηθώ την πορεία της υπόθεσης, όπως άλλωστε δικαιούμαι λόγω του ότι είμαι πολιτικώς ενάγων, εκτός από μάρτυρας κατηγορίας. Έχω πάρει αντίγραφο της Δικογραφίας εδώ και έναν χρόνο και έχω διαπιστώσει την αφαίρεση από αυτή ανακριτικού υλικού, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά. Πιστεύω ότι η Ελληνική Δικαιοσύνη θα επιληφθεί δεόντως ως οφείλει να πράξει. Πρέπει όμως να βιαστεί διότι η ΕΕ υποχρεούται να μας καταβάλει την πλήρη ζημία που υπέστη το Ελληνικό κράτος από τις ψευδείς βεβαιώσεις του δημοσίου χρέους και ελλείμματος της χώρας μας το 2009 (άρθρο 340 της Συνθήκης για την Λειτουργία της ΕΕ και Πρωτόκολλο 3 του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου) εφόσον όμως η Ελληνική Δικαιοσύνη ΔΕΝ βάλει στο αρχείο την υπόθεση. Σε κάτι τέτοιο βέβαια (εννοώ την περίπτωση αρχείου) θα εναντιωθούμε ψυχή τε και σώματι. 
Βλέπουμε την κυβέρνηση Σαμαρά να κουκουλώνει το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο. Πρόσφατα μάλιστα ο κ. Βορίδης παρέστη ως συνήγορος υπεράσπισης στους υπεύθυνους της ENERGA και HELLAS POWER οι οποίοι υπεξαίρεσαν από το δημόσιο 270 εκατ. Ευρώ. Πάει …περίπατο και αυτό το σκάνδαλο. Μήπως λοιπόν και οι δικές σας προσπάθειες για να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι της αλλοίωσης του ελλείμματος της χώρας, είναι προγραμματισμένο να πέσουν στο κενό; Πώς μπορείτε να το αποτρέψετε;

ΖΓ: Κάνω ό,τι μπορώ για να μην υλοποιηθεί αυτός ο προγραμματισμός που σίγουρα υπάρχει. 

"Ελεύθερη Ώρα-Νέοι Άνθρωποι"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου