Σάββατο 31 Μαΐου 2014

ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΙ Ο ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΕ ΑΞΙΟΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ!!!

Στο εδώλιο στις 6 Οκτωβρίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος

Στο εδώλιο στις 6 Οκτωβρίου ο Ανδρέας Βγενόπουλος
Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου αποφάσισε ότι στις 6 Οκτωβρίου θα αρχίσει να εξετάζει τις κατηγορίες κατά των Ανδρέα Βγενόπουλου και Ευθύμιου Μπουλούτα, ώστε να είναι παρόντες και να απαντήσουν προσωπικά στις κατηγορίες, που τους έχουν προσαφθεί , ύστερα από καταγγελία Κύπριου πολίτη , κατόχου αξιογράφων της πρώην Λαϊκής Τράπεζας.
Στην περίπτωση που οι κύριοι Βγενόπουλος και Μπουλούτας αρνηθούν τις κατηγορίες, η δίκη θα αρχίσει αμέσως και θα συνεχίζεται καθημερινά μέχρι να ολοκληρωθεί.
Πριν μια βδομάδα το επαρχιακό δικαστήριο  Πάφου είχε εκδώσει  ένταλμα σύλληψης εναντίον του τέως εκτελεστικού διευθυντή της Λαϊκής Τράπεζας Μαρφίν, Ανδρέα Βγενόπουλου, καθώς και του πρώην διευθύνοντος συμβούλου της τράπεζας Ευθύμιου Μπουλούτα, ύστερα από αίτημα των δικηγόρων καταθέτη. Οι δύο κατηγορούμενοι δεν παρουσιάστηκαν ενώπιον του δικαστηρίου.
Το Κυπριακό δικαστήριο, που εκδικάζει ιδιωτική ποινική αγωγή κατά των δύο για απάτη με τη μετατροπή καταθέσεων σε αξιόγραφα και μετοχές της τράπεζας, αποφάσισε ότι οι επιδόσεις των κατηγορητηρίων εναντίον τους έγιναν κανονικά και νομότυπα.
E-REPORTAZ.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου