Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ ΡΙΧΝΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: "ΠΡΟΚΑΛΩ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! Ο ΚΕΧΡΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΨΑΞΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ...ΕΠΟΜΕΝΟ..."

Δεν προλάβαμε να κάνουμε την ανάρτηση για το ντέρμπυ-θρίλερ που αναμένεται την Κυριακή των εκλογών σε Παπάγου-Χολαργό και ο Αλέξανδρος Νομικός, πετάει το γάντι και προκαλεί ακόμη και με στοίχημα: "Όποιος θέλει να βάλει στοίχημα μαζί μου, τον προκαλώ. Ο Γιάννης Κεχρής θα είναι ο ένας σίγουρος που θα περάσει στον επόμενο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ψάξτε εσείς για τον επόμενο"

Φοβερή δήλωση-πρόβλεψη από τον πιο στενό συνεργάτη του Γιάννη Κεχρή, τον άνθρωπο που έχει κυριολεκτικά γυρίσει σπιθαμή προς σπιθαμή κάθε σημείο του Παπάγου-Χολαργού και μπορεί να γνωρίζει περισσότερο από πολλούς άλλους το κλίμα που επικρατεί και για το τι μπορεί να βγάλει η κάλπη! Γι' αυτό, προφανώς μιλάει με τόση σιγουριά και προκαλεί ακόμη και με στοίχημαα οποιονδήποτε θέλει να τον αντικρούσει με αντίθετη πρόβλεψη. Επαναλαμβάνει λοιπόν:   "Ο Γιάννης Κεχρής θα είναι ο ένας σίγουρος που θα περάσει στον επόμενο γύρο των δημοτικών εκλογών. Ψάξτε εσείς για τον επόμενο. Και όποιος έχει αντίρρηση, είμαι εδώ, έτοιμος και για στοίχημα"

3 σχόλια:

  1. ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ,ΚΟΥΚΛΕ !

    ΔΙΠΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΕΧΕΙ ;

    OVER ΠΑΙΖΕΙ ;

    ΣΕ ΑΡΙΘΜΟ ΨΗΦΩΝ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΔΟΣΗ Ή ΠΑΠΑΛΑ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν το εχει ουτε η bwin ουτε η bet365.
    Ας μας πει ο κος Νομικος σε πια εταιρια το βλεπει και αν ειναι σε ινδονησιακη και να μας δωσει και κανενα live stream να το δουμε το απογευμα της Κυριακης.
    Και εντεκαδες να δωσει καποιος παιδια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το εχει μια εταιρεια το βρηκα . Ειναι η gyftodim . Χαχαχαχα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή