Σάββατο 17 Μαΐου 2014

ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ (Πρόεδρος κόμματος «ΚΟΙΝΩΝΙΑ»): ΝΔ-ΠΑΣΟΚ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΞΗΛΩΣΟΥΝ ΤΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΦΡΟΝΗΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

«Οι πολιτικοί μας, μέλη λεσχών και μασονικών στοών, υπηρετώντας τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και την Παγκόσμια Διακυβέρνηση πολεμούν την Ορθοδοξία, γιατί είναι ανάχωμα στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης»
«Κοιτάξτε τους νόμους που έχουν ψηφίσει τα δύο κόμματα εξουσίας, με τον πλέον πρόσφατο, την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Κατά παραβίαση του Συντάγματος, δεν προστατεύουν την επικρατούσα θρησκεία, όταν για παράδειγμα έχουν κάνει προαιρετικό το μάθημα των Θρησκευτικών»
·         «Η δημιουργία τεμένους στον Βοτανικό θα έχει συνέπειες αλυσιδωτές και τραγικές»
·         «Πράκτορες του εξωτερικού Παπανδρέου-Σαμαράς. Χρεοκόπησαν την Ελλάδα μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να σώσουν τις τράπεζες από τη χρεοκοπία»
·         «Ο Παπανδρέου ήταν ο τραγικός άνθρωπος που άνοιξε την πύλη της κολάσεως»
·         «Ο Βενιζέλος είναι υπάλληλος της ΕΕ και επικίνδυνος για την Πατρίδα μας»
·         «Ο Τσίπρας όσο εύκολα έφτασε στα ύψη, το ίδιο εύκολα μπορεί να καταποντιστεί»
·         Η πολιτική της «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» στηρίζεται σε ιστορικά γεγονότα όχι και σε ανθρώπινες επινοήσεις, που δεν αντέχουν στο χρόνο και τροποποιούνται συνεχώς»
·         «Όσοι θέλουν να γίνουν μέλη μας, πρέπει πρώτα να υπογράψουν δήλωση περί αποκήρυξης της μασονίας και κάθε μορφής αποκρυφισμού»
·         «Ο κ. Σαμαράς μιλάει για πρωτογενές πλεόνασμα, κρύβοντας την πραγματικότητα, που είναι η εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, η ανεργία, η διάλυση του Συστήματος Υγείας, η παρατεταμένη ύφεση, οι αυτοκτονίες»
  • «Είμαι Χριστιανός Ορθόδοξος και συμμετέχω στην πνευματική ζωή της Εκκλησίας. Η πίστη μου νοηματοδοτεί τη ζωή μου γιατί η Ορθοδοξία είναι για μένα τρόπος ζωής


Συνέντευξη του Προέδρου της «Κοινωνίας» Μιχάλη Ηλιάδη
στον Μάκη Βραχιολίδη

Ο Πρόεδρος της παράταξης «Κοινωνία» Μιχάλης Ηλιάδης, με λόγο ξεκάθαρο και απόλυτα πατριωτικό-ελληνορθόδοξο, ξεσπαθώνει σε βάρος του πολιτικού συστήματος και κυρίως εναντίον των επικεφαλής των ΝΑ-ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι όχι μόνον επέφεραν την οικονομική καταστροφή αλλά πλέον, ως πράκτορες των ξένων συμμετέχουν στην αποδόμηση της Ορθοδοξίας και του εθνικού μας φρονήματος! Ο κ. Ηλιάδης, σε μια καταιγιστική συνέντευξη στους «Νέους Ανθρώπους» αποκαλύπτει την πραγματικότητα που μας κρύβουν οι πολιτικοί μας ταγοί. Κατονομάζει τους Σαμαρά, Παπανδρέου και Βενιζέλο, ως υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της ΕΕ αντίστοιχα, που στοχεύουν ευθέως στην εξαφάνιση της Ορθοδοξίας επειδή αποτελεί ανάχωμα στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης. Η «Κοινωνία», αποκλεισμένη από τα τηλεοπτικά κανάλια και τους ραδιοφωνικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλειας είναι το κόμμα που βρίθει από Ελλάδα και Ορθοδοξία.
Φίλες και φίλοι αναγνώστες, στη συνέντευξη του Μιχάλη Ηλιάδη αποκαλύπτονται πολλά, τα οποία το σύστημα «θάβει», γιατί δεν θέλει να μάθουμε.

Κύριε Ηλιάδη συμμετέχετε για μια ακόμη φορά στις εκλογές ως επικεφαλής της «Κοινωνίας». Η παράταξή σας  ωστόσο που θέλει μια Ελλάδα όπως την οραματίστηκε ο Καποδίστριας, δεν φαίνεται να πείθει πολλούς ψηφοφόρους. Τις πταίει;
Ηλιάδης: Αυτό που εμείς ακούμε είναι το «δεν σας ξέρουμε», όχι το «δεν μας πείθετε». Για να πείσεις κάποιον πρέπει να υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσεις μαζί του, να σε ακούσει, να σε συγκρίνει. Αυτό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΚΟΙΝΩΝΙΑ, μιας και είναι αποκλεισμένη από τα τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά μέσα πανελλήνιας εμβέλειας. Αυτή είναι η απόφαση των καναλαρχών, αυτοί επιλέγουν ποιους θα προβάλουν και ποιους όχι και τελικά αυτοί διαμορφώνουν την κοινή γνώμη.
Δώστε το στίγμα της «Κοινωνίας» στους αναγνώστες μας. Ποια είναι τα σημαντικά στοιχεία που κάνουν την παράταξή σας να ξεχωρίζει και που ο ψηφοφόρος πρέπει να την προτιμήσει στις εκλογές της 25ης Μαΐου;
Ηλιάδης: Το πολιτικό στίγμα της ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι μοναδικό. Όλες οι πολιτικές στηρίζονται σε ανθρώπινες επινοήσεις, οι οποίες δεν αντέχουν στο χρόνο και τροποποιούνται συνεχώς. Η δική μας πολιτική στηρίζεται σε ιστορικά γεγονότα. Στο γεγονός της υπερχιλιετούς αυτοκρατορίας της οποίας το πρότυπο δηλαδή ο πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες, το νόμισμα, αποτελούν τη βάση και την έμπνευση οποιουδήποτε αξιόλογου επιτεύγματος. Αυτή ήταν η πολιτική της  Ρωμηοσύνης, η οποία εξασφαλίζει τις εγγυήσεις στους πολίτες, ότι αυτά που επαγγελλόμαστε μπορούμε να τα υλοποιήσουμε. 
Στα 2 χρόνια της Πρωθυπουργίας του, ο κ. Σαμαράς υποστηρίζει ότι η Ελλάδα κατάφερε να αφήσει πίσω της την κρίση και να ανοίξει την πόρτα της ανάπτυξης. Μάλιστα, λέει, ότι σε αυτό συνηγορεί το πρωτογενές πλεόνασμα και η έξοδος της χώρας στις αγορές. Τι του απαντάτε;
Ηλιάδης: Ο κ. Σαμαράς δεν λέει την αλήθεια. Παρουσιάζει μία εικονική πραγματικότητα, η οποία δεν έχει καμία σχέση με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, δηλαδή την εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, την ανεργία, τη διάλυση του Συστήματος Υγείας, την παρατεταμένη ύφεση, τις αυτοκτονίες. Σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ:
α. την διετία 2012-2013 είχαμε πτώση του ΑΕΠ 13,1%
β. το 2013 υπήρξε έλλειμμα περίπου 23 δις € και όχι πλεόνασμα.
Η περιβόητη έξοδος στις αγορές:
α. έγινε αναγκαστικά για να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό που υπάρχει,
β. έγινε με την εγγύηση της Γερμανίας,
γ. αποτέλεσε προϊόν προεκλογικής προπαγάνδας.
Πώς θα χαρακτηρίζατε τον Σαμαρά και τον Βενιζέλο; 
Ηλιάδης: Ο κ. Σαμαράς για να γίνει πρωθυπουργός, ξέχασε το Ζάππειο Ι, ΙΙ, ΙΙΙ και έγινε υπέρμαχος της πολιτικής της λιτότητας και των μνημονίων, γιατί έτσι δήθεν σώζει τη Χώρα. Στην πραγματικότητα, χρεοκόπησαν την Ελλάδα μαζί με το ΠΑΣΟΚ για να σώσουν τις τράπεζες από τη χρεοκοπία.
Όσον αφορά στον κ. Βενιζέλο θα επαναλάβω τα λόγια του Πλάτωνα, «πάσα επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία ου σοφία φαίνεται».
Και οι δυο χαρακτηρίζονται απλά υπάλληλοι της Ε.Ε., επικίνδυνοι για την Πατρίδα μας.
Ποιον θεωρείτε πιο επικίνδυνο, τον Σαμαρά ή τον Παπανδρέου;
Ηλιάδης: Πιο επικίνδυνοι είναι όσοι τους κατευθύνουν από το εξωτερικό. Οι πολιτικές των κομμάτων της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, έφτασαν την Πατρίδα μας στο σημερινό κατάντημα. Ο κ. Παπανδρέου, άνοιξε το δρόμο για την πλήρη εξάρτηση της Χώρας, εκτελώντας συγκεκριμένο σχέδιο, που περιελάμβανε προεκλογικά ψεύδη προς τον λαό και μετεκλογικούς αφορισμούς για τους Έλληνες. Περιλάμβανε ακόμη παραποίηση στοιχείων, η οποία έγινε σε συνεργασία με τη EUROSTAT. Ήταν ο τραγικός άνθρωπος ο οποίος άνοιξε την πύλη της κολάσεως. Ο κ. Σαμαράς υπηρετεί με αφοσίωση τις πολιτικές που κατηγορηματικά απέρριπτε και συγχρόνως συγκυβερνά με το ΠΑ.ΣΟ.Κ. κάτι που με κατηγορηματικό τρόπο απέρριπτε την Άνοιξη του 2012. Σήμερα, τα ίδια κόμματα και οι ίδιοι άνθρωποι που δίχαζαν τον Ελληνικό λαό για δεκαετίες – θυμηθείτε τα γαλάζια και πράσινα καφενεία και τόσα άλλα – συγκυβερνούν, υποτίθεται για να μας σώσουν και ζητούν την ψήφο του Ελληνικού λαού για να μας βγάλουν από την κρίση, όπως λένε. Ποιοι; Αυτοί που ενσαρκώνουν την κρίση.
Ποιο μέλλον βλέπετε να διαγράφεται για την Ελλάδα τα επόμενα 2-3 χρόνια;
Ηλιάδης:  Ζοφερό και δυσοίωνο  θα είναι το μέλλον αν δεν ψηφίσουμε ΚΟΙΝΩΝΙΑ και συνεχίσουμε να ψηφίζουμε τους πράκτορες του εξωτερικού.
Με αυτούς η όποια ανάκαμψη όταν θα έρθει, θα είναι τεχνητή. Οι όποιες θέσεις εργασίας θα υπάρξουν στο μέλλον θα είναι κυρίως των 500 € μηνιαίως. Από το 2015 η εγγυημένη σύνταξη είναι 360 €. Η Ελλάδα όμως, θα έρθει αντιμέτωπη με τεράστια προβλήματα και στα εξωτερικά θέματα, στα οποία έχουν ήδη δρομολογηθεί εξελίξεις. Τα περισσότερα κόμματα έχουν αποδεχθεί τον όρο Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων, ενώ επιδιώκεται λύση του Κυπριακού, μέσω του νέου επαίσχυντου σχεδίου Ανάν.
Είστε χριστιανός Ορθόδοξος και το υπογραμμίζετε στο βιογραφικό σας. Η εθνική μας αντιπροσωπεία προστατεύει το θρήσκευμά της, όπως ορίζει το Σύνταγμα; Κινδυνεύει η Ορθοδοξία στην Ελλάδα κύριε Ηλιάδη;
Ηλιάδης:  Οι πολιτικοί μας κυρίως μετά τη Μεταπολίτευση κάνουν ό,τι μπορούν για να ξηλώσουν το Ορθόδοξο φρόνημα του λαού μας. Κοιτάξτε τους νόμους που έχουν ψηφίσει Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ. με τον πλέον πρόσφατο για την κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας. Το πνευματικό επίπεδο του λαού μας υποβαθμίζεται συνεχώς, μιας και τροφοδοτείται από την άθλια ποιότητα της τηλεόρασης, των περιοδικών lifestyle, το παράδειγμα του ήθους των πολιτικών, αλλά και την απουσία της Ελληνοχριστιανικής διαπαιδαγώγησης των νέων.  Είναι προφανές ότι η επικρατούσα θρησκεία δεν προστατεύεται, κατά παραβίαση του συντάγματος, όταν για παράδειγμα έχει ουσιαστικά γίνει προαιρετικό το μάθημα των Θρησκευτικών.
Δεν κινδυνεύει η Ορθοδοξία, δεν κινδυνεύει ο Θεός, κινδυνεύουν όμως οι Ορθόδοξοι Έλληνες. Το σίγουρο είναι ότι οι πολιτικοί μας, μέλη λεσχών και μασονικών στοών υπηρετώντας την πολιτική της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης πολεμούν την Ορθοδοξία, γιατί είναι ανάχωμα στην λαίλαπα της Παγκοσμιοποίησης. Είναι τροφοδότης πνευματικής και ψυχικής υγείας για τους ανθρώπους, ενώ αυτοί θέλουν να δημιουργήσουν απλά αγελαίους καταναλωτές και άκρατους ηδονοθήρες, ώστε να τους ελέγχουν πλήρως με ευκολία.
Η ελληνική βουλή αποφάσισε την ανέγερση τεμένους στον Βοτανικό. Ποιο είναι το σχόλιό σας; Εμφωλεύουν μελλοντικοί κίνδυνοι και ποιοι;
Ηλιάδης:  Ο Χριστιανός δεν πιπιλάει το δάχτυλό του. Σε λαούς που είναι προσκολλημένοι σε βάρβαρες διακηρύξεις απαντά ότι θα σας προσφέρουμε ό,τι κι εσείς μας προσφέρετε. Δεν μπορεί να σας προσφέρουμε τζαμί κι εσείς σφαγή. Οι συνέπειες θα είναι αλυσιδωτές και τραγικές.

Τι είπε: Για το Αντιρατσιστικό Νομοσχέδιο, τους ομοφυλόφιλους και τον… καταποντισμό του Τσίπρα!
Για το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο που και αυτό θα περάσει από την Βουλή, τι σχόλιο κάνετε;
Ηλιάδης:  Είναι προϊόν της Νεοταξίτικης ατζέντας. Αν πεις ότι η ομοφυλοφιλία είναι μία  διαστροφή της ανθρώπινης φύσης, είναι ψυχική ασθένεια, ό,τι δηλαδή λέει η Εκκλησία μας, τότε καταδικάζεσαι. Ας μη θεωρηθεί ότι έχουμε κάποια ρατσιστική διάθεση εναντίον των ανθρώπων αυτών. Δεχόμαστε τους ανθρώπους καταδικάζουμε όμως τα συγκεκριμένα πάθη τους. Αλήθεια, δεν ξέρω  πόσοι ομοφυλόφιλοι θα χαρούν που το νομοσχέδιο  τους ονομάζει άλλη ράτσα ανθρώπων.
Ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ, που πιθανώς θα κληθούν να αναλάβουν τις τύχες της χώρας πιστεύετε ότι θα μπορέσουν να αλλάξουν τη ρότα του τόπου προς το θετικότερο;
Ηλιάδης:  Ο Τσίπρας έφτασε στα ύψη εξαιτίας της αγανάκτησης των ανθρώπων από τις πολιτικές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ και όχι λόγω των θέσεων και των ιδεών του. Το ίδιο εύκολα μπορεί να καταποντιστεί.
Όσον αφορά στην οικονομική κατάσταση χρειάζεται ανατροπή αλλά και πρόγραμμα Εθνικής ανασυγκρότησης και όχι θολά και μπερδεμένα πλάνα. Το εργαλείο για την ανάπτυξη είναι το Εθνικό νόμισμα. Όταν ο ΣΥΡΙΖΑ δεν αναγνωρίζει αυτήν την απαραίτητη προϋπόθεση της Εθνικής μας ανεξαρτησίας, δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Από την άλλη, θα προσπαθήσει να υλοποιήσει με εντονότερους ρυθμούς αυτό που η συγκυβέρνηση κάνει συγκαλυμμένα, δηλαδή την Εθνική και θρησκευτική μας αποδόμηση, το χωρισμό Εκκλησίας κράτους, τους γάμους ομοφυλοφίλων και την υιοθεσία παιδιών από αυτούς… δεν αποτελεί λύση λοιπόν ο ΣΥΡΙΖΑ για τον τόπο μας, αλλά συμφορά. Με τέτοιες επιλογές αφανίζονται τα Έθνη!

Από κάποιους έχει ειπωθεί ότι η «Κοινωνία» είναι συγκεντρωτικό κόμμα και μάλιστα στο καταστατικό του αναφέρεται ότι ένα μέλος του μπορεί να διαγραφεί από τον επικεφαλής χωρίς να αιτιολογηθούν οι λόγοι της διαγραφής του. Ισχύει κάτι τέτοιο;
Ηλιάδης: Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι κλειστή σε οποιαδήποτε παραχάραξη της πολιτικής της. Είναι κλειστή, γιατί εμείς διδάσκουμε ένα τύπο πολιτικής, που σήμερα παγκοσμίως δεν υπάρχει. Από την άλλη, η ΚΟΙΝΩΝΙΑ είναι η πλέον ανοικτή πολιτική παράταξη, μιας και οι άνθρωποι που συμφωνούν με τις αρχές μας, γίνονται μέλη μας, αφού υπογράψουν τη δήλωση περί αποκήρυξης της μασονίας και κάθε μορφής αποκρυφισμού. Στη συνέχεια αφού τους γνωρίσουμε και έχουν παράλληλα τις πνευματικές εγγυήσεις μπορούν να είναι υποψήφιοι στις εκλογές. Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ λοιπόν που δίνει τη δυνατότητα σε άλλους, με τις προϋποθέσεις που σας ανέφερα, να γίνουν βουλευτές, ενώ μπορεί να αφήνει μέλη της κλειστής Κ.Ε. εκτός υποψηφιοτήτων, θεωρείτε ότι είναι κλειστή, επειδή δεν επιτρέπουν οι εμπνευστές της να αλλοιωθεί το όραμά της;
Για τη διαγραφή μέλους (άρθρο.7 του καταστατικού), συνεδριάζουν οι διευθυντές όλων των υπηρεσιών και απαιτούνται 5 τουλάχιστον ψήφοι υπέρ της διαγραφής, που είναι πλέον τελεσίδικη.
Κάνοντας και υπόθεση εργασίας, εάν η «Κοινωνία» αναλάμβανε τη διακυβέρνηση της χώρας, ποια θα ήταν οι πρώτες ενέργειες που θα κάνατε για να δώσετε αισιόδοξη πνοή στην Ελλάδα και  να καταστήσετε το πολιτικό σύστημα στοιχειωδώς αξιόπιστο;
Ηλιάδης:  Η πρώτη ενέργεια θα ήταν να πολεμήσει το παρακράτος που έχουν δημιουργήσει οι πολιτικοί, αυτό που αναπαράγει τις κυβερνήσεις του αίσχους και λυμαίνεται την Ελλάδα. Για να επιτευχθεί αυτό, χωρίς να επαναληφθεί η δολοφονία του Καποδίστρια, θα πρέπει οι υπεύθυνοι της κυβέρνησης που θα σχηματιστεί να είναι τον πρώτο καιρό απρόσιτοι και απομονωμένοι, χωρίς δημόσιες εμφανίσεις.  Αυτό έως ότου εξαρθρωθούν όλοι οι μηχανισμοί που απειλούν ως κοινοί εκβιαστές ή ως ψυχροί εκτελεστές εντολοδόχοι.

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΗΛΙΑΔΗΣ
Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959, αποφοίτησε από το 10ο Λύκειο Αρρένων Αθηνών στους Αμπελοκήπους και στη συνέχεια από το Μαθηματικό τμήμα του Πανεπιστημίου Αθηνών.
Από το 1982 διδάσκει μαθηματικά στη φροντιστηριακή εκπαίδευση. Αργότερα ιδρύει μαζί με συνεργάτες του φροντιστήριο, στο οποίο διδάσκει μέχρι σήμερα.
Είναι συγγραφέας δύο μαθηματικών βιβλίων για το Λύκειο.
·         Πολιτική δράση
Είναι ιδρυτικό μέλος της Πολιτικής Παράταξης «ΚΟΙΝΩΝΙΑ» (Άνοιξη 2008) της οποίας αποτελεί μέλος της Κ.Ε.
Ήταν υποψήφιος ευρωβουλευτής με το ψηφοδέλτιο της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ» στις ευρωεκλογές του 2009, ενώ με το ίδιος ψηφοδέλτιο κατήλθε και ως υποψήφιος βουλευτής του Νομού Φωκίδας στις βουλευτικές εκλογές το.
Ήταν υποψήφιος Δήμαρχος Αθηναίων στις Δημοτικές εκλογές το 2010 με το ψηφοδέλτιο της "ΚΟΙΝΩΝΙΑ των Αθηνών".
·         Συνδικαλιστική δράση
Είναι αιρετός εκπρόσωπος στην Ο.Ε.Φ.Ε. (Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος) από τον αντίστοιχο σύλλογο των Νομών Φθιώτιδας, Φωκίδας και Ευρυτανίας για 3η συνεχόμενη θητεία (6 χρόνια).

·         Κοινωνική δράση
Είναι πρόεδρος του Ο.Α.Φ. (Όμιλος Αντισφαίρισης Φωκίδας)
Μέλος της Ε.Ο.Δ. (Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης - Παράρτημα Αμφισσας)
Διετέλεσε για 4 χρόνια μέλος του Δ.Σ. της Κινηματογραφικής Λέσχης Άμφισσας.
Μέλος του Ορειβατικού Συλλόγου Άμφισσας.
Εθελοντής αιμοδότης.

·         Οικογενειακή κατάσταση – προσωπική ζωή
Είναι παντρεμένος με την Χρύσα Μαλλιακού, πτυχιούχο του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Αθηνών, και έχει τέσσερα παιδιά.
·         Ενδιαφέροντα – χόμπι
Ασχολείται κυρίως με τον αθλητισμό, ιδιαίτερα σε επαφή με τη φύση. Ως ορειβάτης, συμμετείχε το 2002 στην αποστολή Ε.Ο.Σ. Αχαρνών που ανέβηκε στο Κιλιμάντζαρο της Τανζανίας στα 5895 μ. Έχει συμμετάσχει στο Ορειβατικό μαραθώνιο του Ολύμπου το 1997. Έχει ασχοληθεί με το καγιάκ, το ράφτινγκ, το αλεξίπτωτο πλαγιάς, το σκι, το τένις. Στις εντός πόλης μετακινήσεις χρησιμοποιεί το ποδήλατο. Άλλα ενδιαφέροντα : Τα ταξίδια, το διάβασμα, η φωτογραφία και ο κινηματογράφος.
 "Ελεύθερη Ώρα"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου