Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΚΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΕΠΕΣΕ ΣΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ

panellinies-neoelliniki-glossa-570
Χωρίς απρόοπτα έγινε σήμερα η πρεμιέρα των Πανελλαδικών Εξετάσεων, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, το οποίο περιλαμβάνει και την Έκθεση.
Οι υποψήφιοι εξετάστηκαν πάνω στο δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου «Ο σύγχρονος άνθρωπος» και κλήθηκαν να αναπτύξουν τη σκέψη τους για τον Ανθρωπισμό. Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9:00 ενώ οι 105.000 μαθητές που διεκδικούν μία από τις περίπου 72.000 θέσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κλήθηκαν να αναπτύξουν τις σκέψεις τους για τον Ανθρωπισμό.
Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9 το πρωί και διεξήχθη χωρίς απρόοπτα. Οι αντίστοιχες των υποψηφίων των ημερήσιων και εσπερινών Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Α΄) θα αρχίσουν την Πέμπτη 29 Μαΐου. Οι πανελλαδικές ολοκληρώνονται στις 12 Ιουνίου με το μάθημα επιλογής όλων των κατευθύνσεων Αρχές Οικονομικής Θεωρίας.
Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν στις 21 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα πραγματοποιηθούν, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου.
Η Τράπεζα Θεμάτων
Υπενθυμίζεται ότι από φέτος στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου, το 50% των ερωτήσεων θα αντληθεί από την Τράπεζα Θεμάτων. Η Τράπεζα Θεμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000 θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, τα οποία από χθες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα exams-repo.citi.gr και είναι προσβάσιμα από όλους.
Φωτογραφία: Eurokinissi
koolnews.gr

2 σχόλια:

  1. Είναι απάνθρωπο να βάζετε αγράμματοι σε επαναλήψεις τον ανθρωπισμό στην Έκθεση στις Πανελλήνιες ( εάν ήμουν έφηβος θα σας έλεγα : τα ίδια και ίδια μας πρήξατε τα φρύδια ) , άλλα θέματα δεν υπάρχουν ; Αλλά τι περιμένεις από τα κρατικοδίαιτα παπαγαλάκια του Υπουργείου Παιδείας ; Το καριοφίλι μάνα μου , μεταρρύθμιση τώρα ! Ο Ελληνοχριστιανικός Πολιτισμός σε έκδοση Χριστιανοφασιστική ! Αλλά τι περιμένεις από μια χώρα που δεν έχει θρησκεία αλλά Παπάδες , επιστροφή στην Ορθοδοξία της Κομμούνας , κάθε σχολειό και μια αγάπη, νισάφι πια με την άγνοια , Βασιλεία δες Παντού ,τα του Καίσαρα στον Καίσαρα και του Μεγάλου Βασιλείου στην Καισάρεια, που είναι χαμένη πατρίδα και αλησμόνητη , δεν θα την πάρουμε ρε την Πόλη για να σφίξουνε οι κώλοι , του Φεραίου οι τόποι είναι πλέον στη Ευρώπη ! Δεν υπάρχει φαινόμενο που να αποδεικνύει πιότερο το έλλειμμα ανθρωπιάς από τον Ελληνοχριστιανικό Πολιτισμό : Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών , πυρ , τρεις λέξεις , γιατί τις σκοτώσατε; Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών Καθολικώς Διαμαρτυρομένων !
    Σταμάτης Γ. Κιούσης
    Συντονιστής Παιδείας και Θρησκευμάτων στις Γέφυρες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεχασες να παρεις τα χαπια σου σημερα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή