Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΙΓΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επικοινωνία-Δεσμεύσεις
  με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων
  
Ολοκληρώθηκαν σήμερα οι συναντήσεις και επαφές του Υποψηφίου Δημάρχου Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα και των στελεχών της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού με όσους εκ των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου μας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του Συνδυασμού μας.

Σκοπός των συναντήσεων και επαφών αυτών ήταν η ανταλλαγή απόψεων, η παρουσίαση προβληματισμών και αναγκών εκ μέρους των Συλλόγων και η κατάθεση προτάσεων και από τις δύο πλευρές, με σύγκλιση στην κοινή πεποίθηση ότι, με σωστή επικοινωνία και πνεύμα συνεργασίας, πολλά μπορούν να επιτευχθούν.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Ανεξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου - Χολαργού και Υποψήφιος Δήμαρχος Κώστας - Πολυχρόνης Τίγκας τόνισε ότι, θα υπάρχει συνεχής ανοικτή επικοινωνία με όλους τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και τις Διευθύνσεις των Σχολείων του Δήμου μας και τα θέματά τους  θα έχουν την απόλυτη προτεραιότητα.

Επιθυμία μας, είναι να μεγιστοποιήσουμε την προσφορά μας στην τοπική κοινωνία, μεταξύ άλλων, και μέσω των Συλλόγων, γι’ αυτό το πιστεύω μας είναι πως για να προσφέρουμε το ολοένα και περισσότερο στα παιδιά θα πρέπει να νοιώθουμε πως ότι κάνουμε είναι ΠΑΝΤΑ ΛΙΓΟ.

Ευχαριστούμε θερμά τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και μας εμπιστεύθηκαν τα προβλήματα που τους απασχολούν. Θα φανούμε αντάξιοι της εμπιστοσύνης αυτής, επιδιώκοντας τις καλλίτερες δυνατές λύσεις.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου