Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΦΩΤΙΑ ΧΘΕΣ ΣΕ ΞΕΡΑ ΧΟΡΤΑ ΣΤΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ! ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΤΗΝ κα ΦΑΣΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ!

Δημότες κατηγορούν την κα Φασούλη για αδιαφορία στο θέμα της αποκομιδής των ξερών χόρτων. Αυτό είχε ως συνέπεια να πιάσει φωτιά χθες βράδυ στο γεφυράκι της οδού Αργυροκάστρου!
Δείτε τι μας έχουν στείλει και παρακαλούμε την κα Φασούλη να απαντήσει. "Το ότι δεν έχει επανεκλεγεί δημοτική σύμβουλος δεν σημαίνει ότι πρέπει να αδιαφορεί", επισημαίνουν δημότες:

"Χθες 26/05/2014 και ώρα 22:30 στην Οδό Αργυροκάστρου στο γεφυράκι, δίπλα στο 2ο - 4ο Δημοτικό σχολείο έπιασαν φωτιά τα ξερά χόρτα που έκοψαν οι υπάλληλοι του Δήμου εδώ και 2 μήνες. 
Η υπεύθυνη για αυτά τα θέματα Κα Φασούλη δεν έδειξε κανένα ενδιαφέρον πριν, πόσο μάλλον τώρα που δεν πήρε και την ψήφο απο τους δημότες. Το καλοκαίρι μπήκε μην έχουμε και άλλα γεγονότα λόγο αμέλειας, γιατί ...αμέλεια είναι τα παρατημένα στοιβαγμένα χόρτα στην άκρη του δρόμου. Διασταύρωση αν θέλετε μπορείτε να κάνετε και απο την πυροσβεστική που ειδοποιήθηκε και ήρθε σε περίπου 7-8 λεπτά από το τηλεφώνημα (από στον σταθμό Αμπελοκήπων στην Μιχαλακοπούλου ήρθαν 2 οχήματα και 6 άνδρες)"!

4 σχόλια:

  1. Άλλο ένα πρόσωπο που θυσίασε ο Ξύδης. Του έβγαζαν όλοι τη δουλειά οι αντιδήμαρχοι και αυτός δούλευε για τον Αποστολόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΟΛΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΗΘΕΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο 21ος ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα βάλει τον Δασκαλόπουλο να παραιτηθεί ο ναύαρχος. Η συναλλαγή της συναλλαγής.Τη Ρετσινιά πού θα τη βάλουν;Και ο Φιλιππακόπουλος; Τσάμπα έκανε τη βρώμικη δουλειά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ. Με δημοτικό χρήμα.Το ξέρουν και οι πευκοβελόνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή