Τρίτη 27 Μαΐου 2014

ΘΑΝΑΣΗΣ ΧΑΡΑΚΤΙΝΙΩΤΗΣ: "ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΑΝΕΙΣ ΗΡΩΕΣ
Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας, στηρίξατε το συνδυασμό μας «Μαζί για την πόλη μας» και αναδείξατε τον Ηλία Αποστολόπουλο νέο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού. Η εμπιστοσύνη που μας δείξατε είναι το μεγαλύτερο εχέγγυο για να πετύχουμε τους στόχους μας και να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο. Ακόμα και όσους δεν μας ψήφισαν τους θέλουμε δίπλα μας. Δεν είναι αντίπαλοί μας, αλλά είναι και αυτοί συνεργάτες μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
Κανείς δεν περισσεύει και η συνεισφορά του καθενός είναι απαραίτητη για τη δημιουργία ενός καλύτερου αύριο.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω και τους ανθρώπους του γραφείου διότι και αυτοί δίνοντας τον καλύτερό τους εαυτό βοήθησαν σε αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε πολύ Ντίνα, Χαρά, Γεωργία, Ελένη, Μαρία, Μάνο, Χρήστο, Δήμο, Αντώνη. Και φυσικά ευχαριστώ πάρα πολύ όλους τους συνυποψηφίους μου, με τους οποίους δημιουργήσαμε μία μεγάλη παρέα που ο καθένας δούλευε και για το σύνολο και όχι μόνο για ατομικό όφελος.

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στο νέο Δήμαρχο Παπάγου – Χολαργού τον Ηλία Αποστολόπουλο, που κατάφερε να δημιουργήσει ένα πολυσυλλεκτικό ψηφοδέλτιο, μακριά από κομματικές επιρροές, συνδικαλιστικές πρακτικές και αντιλήψεις παλαιότερων εποχών.

Όλο το προηγούμενο διάστημα ακούστηκαν πολλά αρνητικά σχόλια ως προς το πρόσωπο του Ηλία Αποστολόπουλου, τα περισσότερα εκ των οποίων από ανθρώπους που προφανώς δεν γνωρίζουν τι εστί πολιτικός πολιτισμός. Ήταν επιλογή μας να μην παρασυρθούμε σε τέτοιες πρακτικές. Μόνος μας στόχος ήταν η ένωση και όχι η διάσπαση του Δήμου. Συνειδητά, αν και μπορούσαμε, δεν απαντήσαμε στις προκλήσεις τους γιατί πιστεύουμε ότι ο κόσμος έχει κρίση και μπορεί να απομονώσει με τον τρόπο του τέτοιου είδους φαινόμενα. Και πράγματι η ψήφος εμπιστοσύνης των συνδημοτών μας ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους αυτούς που προσπάθησαν να συκοφαντήσουν όλους εμάς με ανυπόστατες κατηγορίες και ανύπαρκτα στοιχεία.   

Για όσους δεν γνωρίζουν τον Ηλία Αποστολόπουλο επιτρέψτε μου να εκφράσω την προσωπική μου άποψη. Πρόκειται για έναν άνθρωπο έντιμο, εργατικό, τίμιο, ειλικρινή, με ήθος και αξίες που πολύ σπάνια συναντάς στην πολιτική και ο οποίος έχει αποδείξει ότι αγαπάει τον τόπο που μεγάλωσε και ζει και θέλει να προσφέρει σε αυτόν ανιδιοτελώς. Ίσως όμως το σημαντικότερο προσόν του είναι πως έχει μάθει να ακούει και να σέβεται το συνομιλητή του.
Είμαι σίγουρος ότι με αυτές τις αρχές και τις αξίες θα πορευτεί στα νέα του καθήκοντα και του εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

Με εκτίμηση
Αθανάσιος Χαρακτινιώτης
Δικηγόρος
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Παπάγου - Χολαργού
    


  

5 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Θανάση ,

    μπες στο πιο κάτω link .

    Μόλις το δεις , θα καταλάβεις τι ακριβώς θέλω από σένα από εδώ και πέρα.


    http://sd.keepcalm-o-matic.co.uk/i/keep-calm-and-stop-licking-me.png


    Ο φίλος σου ο Ηλίας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. φιλαράκι εγώ δεν γνωρίζω κανέναν από τους 2 και φυσικά ούτε και τους ψήφισα, αλλά μάλλον ζηλεύεις γιατί θα ήθελες να είσαι με τον μικρό σου αρχηγό στη θέση τους. ούτε προσκόπους δεν μπορείτε να διοικήσετε.

      Διαγραφή
  2. Ωραία, ωραία .

    Πείτε μας τώρα , πότε και ποιο θα είναι το πρώτο έργο .
    Μετά πείτε μας γιατί δεν στέλνετε τα συγχαρητήρια στον κύριο δήμαρχο και πρέπει να μας τα λέτε και εμάς .
    Τέλος πείτε μας σας παρακαλώ πολύ ,που θα βρείτε τα χρήματα για να κάνετε όλα αυτά που λέτε εκτός και αν στο τέλος της πενταετίας , επικαλεστείτε τη κρίση που μαστίζει και θα μαστίζει τη χώρα μας ,υποσχόμενοι ότι την επόμενη τετραετία θα υλοποιήσετε το έργο σας.
    Δηλαδή το πρόγραμμά σας δεν είναι πρόγραμμα για πέντε χρόνια αλλά για εννέα χρόνια,ζητώντας ξανά τη ψήφο των δημοτών με το αιτιολογικό ότι μόνο έτσι θα υλοποιήσετε το πρόγραμμα σας.

    Ήδη έχετε τέσσερις αστείες αντιδράσεις δημοτών και ένα σχόλιο από πάνω που "τσακίζει κόκκαλα" ...

    ευχαριστώ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι καταλάβαμε ποιοι ψήφισαν τον Αποστολόπουλο και βγήκε πρώτος.
    Κυρίως οι ψηφοφόροι του Ζήκα που δήλωνε ουδετερότητα, του Δασκαλόπουλου και οι μισοί του Κεχρή.
    Γιαννάκη θα το θυμόμαστε αυτό στις επόμενες και αν σε ξαναψηφίσουμε ,σφύρα μου κλέφτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ Μ@Λ@ΚΟΜΕΤΡΟ ΝΑ ΤΟ ΣΤΗΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΙΣΟΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΟΣΤΡΑΚΙΖΕΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. Ο ΗΛΙΑΣ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΑΦΟΥ ΓΙΑ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΕΙ.
    Υ.Γ. ΣΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ 3000 ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΛΑΘΟΣ ΓΑΤΑΚΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή