Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΡΚΑ ΜΩΡΑΪΤΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


Αγαπητοί συνδημότες μου Παπάγου –Χολαργού

Θέλω να σας ευχαριστήσω για τις πολλές προσωπικές ψήφους και την εμπιστοσύνη που μου δείξατε και να σας διαβεβαιώσω ότι παρά την μη εκλόγιμη θέση στο νικηφόρο ψηφοδέλτιο της παράταξης μας συνεχίζω να εργάζομαι με τον ίδιο ζήλο υπέρ του καλού του δήμου μας.  
Σας υπόσχομαι δε, ότι με τη συνεχή παρουσία μου  ως ενεργός πολίτης, σε ότι αφορά το Δήμο μας,  θα προσπαθήσω για την επίλυση των πολλών προβλημάτων της καθημερινότητας μας.
Θέλω δημόσια να ευχαριστήσω το σύζυγο μου Βαγγέλη για τη συμπαράσταση του στο αγώνα που έδωσα, καθώς και όλους τους φίλους που στάθηκαν  κοντά μου και με βοήθησαν και ιδιαίτερα τους Κώστα, Αριστείδη, Μαρία, Τζένη, Ρίτσα και Μάρθα.
Για εμένα σημασία δεν έχει το προσωπικό αποτέλεσμα αλλά η διαδρομή και το τελικό αποτέλεσμα που με δικαίωσε αναδεικνύοντας τον Ηλία Αποστολόπουλο νέο Δήμαρχο της πόλης μας


  


8 σχόλια:

  1. Μαρία,Τζένη,Ρίτσα, Μάρθα....Κάτι σαν μασατζίδικο ακούγεται.Ηλία, πρόσεχε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ που τα λέμε , ένα STUDIO στο Χολαργό και άλλο ένα στου Παπάγου, χρειάζεται .
    Είμαστε πολύ μαμιάδες και το έχουμε ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αχ τι σούμελε να πάθεις καημένε Βαγγέλη !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλέ τί ρομαντισμός σε αυτή την παράταξη. Νομίζω ότι πρέπει να παίξουν στοιχήματα μετά από πόσες συνεδριάσεις θα πλακωθούν. Μόλις καταλάβουν ότι δεν παίζει και φράγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την φωτογραφία του φυλλαδίου πόσα χρόνια την έχεις??? Μάλλον γι' αυτό δεν βγήκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ξέρεις εσύ που λες ότι θα συμπαρίστασαι στον νέο δήμαρχο. Θεσούλα έμμισθη σου έταξαν πάλι??? Τα γνωρίζει αυτά ο κόσμος ότι εσύ κι ο άνδρας σου δεν έχετε αφήσει θέση που να μην την έχετε αρπάξει???
    Τέτοιο λαμόγιο είσαι και φυσικά ταίριαξες με τους ομοίους σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρεις εσύ που λες ότι θα συμπαρίστασαι στον νέο δήμαρχο. Θεσούλα έμμισθη σου έταξαν πάλι??? Τα γνωρίζει αυτά ο κόσμος ότι εσύ κι ο άνδρας σου δεν έχετε αφήσει θέση που να μην την έχετε αρπάξει???
    Τέτοιο λαμόγιο είσαι και φυσικά ταίριαξες με τους ομοίους σου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή