Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

Η ΔΡΑΣΗ ΤΟΥ "ΔΙΚΤΥΟΥ ΠΟΛΙΤΩΝ ΧΟΛΑΡΓΟΥ-ΠΑΠΑΓΟΥ" ΣΕ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ! ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚEΝΤΡΙΚΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΖΗΚΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η προεκλογική συγκέντρωση του Δικτύου Πολιτών Χολαργού-Παπάγου, μπροστά από το Δημαρχείο ήταν η αρχή ενός δρόμου χωρίς μνημόνια, χωρίς υπερφίαλα λόγια, χωρίς τους επαγγελματίες της πολιτικής και τους οικονομικά ισχυρούς φίλους τους.

Το Δίκτυο Πολιτών παρουσίασε ένα πρόγραμμα για ένα δήμο για τους πολίτες με διαφάνεια, με δημοκρατία, με ποιότητα ζωής, με προτεραιότητα τις κοινωνικές ανάγκες, με αποτελεσματικό και συμμετοχικό σύστημα διακυβέρνησης.
Εκατοντάδες συμπολίτες μας ένωσαν τις φωνές τους απόψε και συμπαρατάχθηκαν στο πλευρό του Περικλή Ζήκα και του Δικτύου Πολιτών, δίνοντας ψήφο εμπιστοσύνης στο πρόγραμμά του, αλλά κυρίως στη δουλειά που έχει επιδείξει τόσα χρόνια τόσο στις δομές αλληλεγγύης που υποστηρίζει, όσο και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Οι συμπολίτες μας πλέον αναγνωρίζουν, επιλέγουν και ψηφίζουν για την πόλη τους, συμμετέχουν και αποφασίζουν για όσα τους αφορούν, εμπιστεύονται το Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου