Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ: "ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟ"

Αγαπητές  φίλες  και  φιλοι,

Είμαι ο Θεόδωρος  Γκλεζάκος (οικονομολόγος - τ. Δ/ντής Υπ. Οικονομικών) και είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο δήμο Παπάγου-Χολαργού, με την παράταξη «Μαζί  για την Πόλη μας» με επικεφαλή τον  Ηλία  Αποστολόπουλο και διεκδικώ  
την ψήφο των συμπολιτών μου στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου!  
Είμαι ένας από εσάς και μ' αυτές τις δηλώσεις, θέλω να ξεκαθαρίσω τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προθέσεις μου.
Κατεβαίνω  υποψήφιος στις αυτοδιοικητικές εκλογές όχι για τη δόξα και το χρήμα, αλλά επειδή κουράστηκα να δέχομαι και να ανέχομαι παθητικά να αποφασίζουν οι άλλοι για εμένα, χωρίς εμένα.
Με αυτή την επιστολή, ζητώ την συνεργασία σας. Σας ζητώ να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να βοηθήσουμε  ο  ενας  τον  άλλο.
 Οι καιροί πού ζούμε είναι δύσκολοι και κρίσιµοι και έχουμε υποχρέωση να λέμε τα πράγµατα με το όνοµα τους. Αυτό είναι το  κρίσιμο στοιχείο για την αποτελεσματική λειτουργία της δημοκρατίας μας.
Η οικονομική κρίση που μαστίζει τον κόσμο έχει υπερκεράσει τα πάντα. 
Οι δημότες  Παπάγου-Χολαργού, αξίζουν ένα καλύτερο μέλλον και είναι στο χέρι όλων µας, αυτό να γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Ο  δήμος  μας  χρειάζεται ένα Δήμαρχο που θα βιώνει τα προβλήματα και τα άγχη τους και που θα συμβάλλει ώστε οι Δημότες να «ξαναχαμογελάσουν».
Ένα δήμαρχο που δεν θα απαξιώνει τους δημοκρατικούς θεσμούς.
 Ένα δήμαρχο  οραματιστή, που θα εμπνέει στους πολίτες αισιοδοξία, με νέες ιδέες και οράματα.
Που θα τους κάνει και πάλι να ελπίζουν.
Αυτή την ελπίδα φέρνει ο Ηλίας  Αποστολόπουλος.
Το ψηφοδέλτιο το οποίο συγκροτείται από τον Ηλία  Αποστολόπουλο, απαρτίζεται από νέους και αξιόλογους ανθρώπους, αλλά και πολίτες απ’ όλο το κοινωνικό φάσμα. Απλούς λαϊκούς αγωνιστές από όλες τις κοινωνικές τάξεις και κομματικές αποχρώσεις.
Αυτό ήταν εξ αρχής για μένα ένα επιπλέον κίνητρο.
Πιστεύω με μπροστάρη τον Ηλία  Αποστολόπουλο  και αξιοποιώντας όλο το ανθρώπινο δυναμικό, που έχει την όρεξη, τη διάθεση και την ικανότητα να προσφέρει, μπορούμε να πετύχουμε θετικά αποτελέσματα για την ανάπτυξη του Δήμου μας και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.
Η πρόταση να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο της παράταξης «Μαζί  για  την  Πόλη  μας» και την οποία αποδέχτηκα χωρίς δεύτερη σκέψη, είναι ιδιαίτερα τιμητική για μένα.
Συμμετέχω στο συνδυασμό «Μαζί  για  την  Πόλη  μας» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, γιατί γνωρίζω πολύ καλά τον άνθρωπο,  Ηλία  Αποστολόπουλο.
Πιστεύω  στην προσωπικότητά  και το χαρακτήρα του.
Είναι από τους ανθρώπους  με επαγγελματική  συνείδηση, πρακτικό μυαλό  αλλά και ικανότητα διαχείρησης.

Είναι άνθρωπος ικανός, έμπειρος, εξωστρεφής και κυρίως δεν είναι εγωπαθής!! 
Διαθέτει όλα τα στοιχεία ως προσωπικότητα και τη δυναμική για να κερδίσει το δήμο  Παπάγου-Χολαργού.
Με λίγα λόγια, τον πιστεύω και τον εμπιστεύομαι. Είναι η ευκαιρία όλων μας, να πάρουμε το δήμο  Παπάγου-Χολαργού  στα χέρια μας και να τον κάνουμε καλύτερο  και  πιο  ανθρώπινο.

Θέοδωρος Γκλεζάκος
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη

«Μαζί για την Πόλη μας»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου