Τετάρτη 7 Μαΐου 2014

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΜΕ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΙΟΥΧΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ!

Οι ομολογιούχοι του δημοσίου την ώρα που περίμεναν να διαμαρτυρηθούν κόσμια στον Πρωθυπουργό κατά την άφιξή του στο Μέγαρο Μουσιλής για την ομιλία του σχετικά με την αναθεώρηση του Συντάγματος, αστυνομικοί συνέλαβαν πέντε από τους παρευρισκόμενους ομολογιούχους! Οι αστυνομικοί, εκτελώντας εντολές, θεώρησαν ότι ήταν προκλητικό και απειλητικό  το πανό που είχαν αναρτήσει οι ομολογιούχοι και έγραφε: "Ο Κλέφτης και ο Ψεύτης τα πρώτα χρόνια χαίρονται". Συνέλαβαν άμεσα τους πέντε ομολογιούχους, ανάμεσά τους δε ήταν και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Μαρινόπουλος! Οι υπόλοιποι πέντε συλληφθέντες, μέλη του συλλόγου ομολογιούχων ήταν οι κ.κ. Στεφανάτος, Κριτσίκης, Ανίνος και Μπιάλα. 
Οδηγήθηκαν στο αστυνομικό τμήμα Συντάγματος για εξακρίβωση στοιχείων για να αφεθούν ελεύθεροι μετά το πέρας της ομιλίας του κ. Σαμαρά!  
Το ότι η συνταγματική αναθεώρηση θα περιλαμβάνει και την περιστολή των συνταγματικών ελευθεριών των πολιτών, με απαγόρευση διαμαρτυριών ενώ αναλόγως με το περιεχόμενο των αφισσών, θα οδηγούνται οι τελευταίοι στον εισαγγελέα ως μέλη εγκληματικής οργάνωσης, δεν κατέστη δυνατόν να επιβεβαιωθεί. Πάντως, όσα έζησαν ο Πρόεδρος και τέσσερα μέλη του Συλλόγου Ομολογιούχων, δεν απέχουν και πολύ από τα ...παραπάνω! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου