Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΤΕΡΑΣΤΙΑ Η ΑΝΑΝΕΝΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ!

Eπειδή κάποιοι, με ειρωνικά τους σχόλια είπαν ότι θα είναι τα ίδια και τα ίδια πρόσωπα στη νέα δημοτική αρχή, τους διαψεύδουν οι καινούργιες παρουσίες που θα κοσμούν τα επόμενα δημοτικά συμβούλια. Μιλάμε για τεράστια αλλαγή. Ο Ηλίας Αποστολόπουλος μπορεί να συνεργάστηκε με παλαιά, γνωστά στελέχη, ωστόσο η παράταξή του είναι γεμάτη από νέα πρόσωπα. 
Θανάσης Βαλυράκης, Δημήτρης Οικονόμου, Θεόδωρος Γκλεζάκος, Παναγιώτης Δεμέστιχας, Μιμή Ρουφογάλη, 
Βασίλης Σιαμάνης, Λίλα Σουρανή, Χρύσα Παρίση, Μιχάλης Τράκας, Γιάννης Σκουτέρης, Τζίνα Αρβανίτη
Γιώργος Τσουροπλής. Όλοι οι προαναφερθέντες είναι σύμβουλοι του νέου Δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου. 
Πάμε παρακάτω: Χάρης Κουγιουμτζόπουλος και Νίκος Στάππας με τον συνδυασμό του πρώτου. 
Σε όλους τους παραπάνω αν προσθέσουμε τον Μιχάλη Χατζή αλλά και την Ελένη Γεωργακοπούλου, μιλάμε για τεράστια ανανέωση του νέου δημοτικού συμβουλίου που φτάνει στο 50% σε σχέση με το προηγούμενο. Δεκαέξι ένα πρόσωπα...

9 σχόλια:

  1. Και το προηγούμενο ανανεωμένο έδειχνε αλλά το αποτέλεσμα πενιχρό.Ασε που και τώρα οι πιο πολλοί παλαιοί είναι, ακόμη και από το 2006.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ποιότητα την έχει σκεφτεί κανένας; Τους ξέρετε αυτούς που ψηφίστηκαν; Το να είσαι νέος σε ηλικία ή πρόσφατα εμπλεκόμενος δεν είναι εγγύηση. Αλλωστε ειδικά η ομάδα του κ. Αποστολόπουλου έχει όχι μόνο πολλούς αλλά και πολύ παλιούς και απολύτως διεφθαρμένους δημοτικούς συμβούλους. Κάποιοι από αυτούς έχουν περάσει και από διάφορα σχήματα προκειμένου να καταφέρουν να εκλεγούν κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αφελές το συμπέρασμα της ανανέωσης. Ειδικά αν είσαι από το Χολαργό ή του Παπάγου και ξέρεις τα πρόσωπα καταλαβαίνεις ακριβώς γιατί και πώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν θεωρείται και ο Σκουτέρης ανανέωση τότε τι να πω !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι τατσουξες χθες και δεν ξερεις τι σου γινευαι. Ο Οικονομου μετειχε παλιοτερα σε ΔΣ η Αρβανιτη στις σχολικες επιτροπες η Μιμη παρουσα σε καθε βλαχοπανηγυρι η Χρυσα θου κυριε. Πιες κανα φραπογαλο να συνελθεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χαχαχα !!!! Η Ρουφογαλη στο ΔΣ , ε ρε γλεντια που ελεγε και ο Καραγκιοζης. Μονο μια λατερνα σας λειπει εκτος αν την αντικαθιστα η κυρια ( που λεει ο λογος ) Ξανα αχαχαχαχα κλαιωωωωωωωωω !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οικονόμου (0 παρτάκιας): δύο φορές εκλεγμένος στον Παπάγο. Τον απομάκρυνε ο Ξύδης γιατί μοίραζε κουπόνια ελευθέρας εισόδου στο κινηματογράφο με την εφημερίδα του
    Σκουτέρης (ο χασοδίκης - ο εχθρός του Αλβανού, ο φραγκοφονιάς): 3 ή 4 φορές εκλεγμένος στον Χολαργό. Το μόνο που θυμάται κανείς από την δραστηριότητά του ήταν οι ομηρικοί καυγάδες του με τον Αυγουρόπουλος
    Ρουφογάλη (ο ορισμός της κωλοτούμπα
    Βαλυράκης: παλιός Δημοτικός Σύμβοολος του Δεμερτζ'ή. Το παιδί του Σκούρτη
    Παρίση: χρόνια στο Παπάγο. Ο πολιτικός της λόγος ξεκινά και τελειώνει στο μίσος της στην γυναίκα του Τίγκα. Χαμηλού μορφωτικού επιπέδου, κουτσομπόλα, "Κατίνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΖΗΛΕΙΑ.....ΖΗΛΕΙΑ......ΖΗΛΕΙΑ...........ΥΠΝΟ ΓΑΤΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΗΣ ΡΕΕ Η...... ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΔΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΟΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΙΤΙΔΑ ΟΕΟΕΟΕΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πωναει το 63% .κοιτατε τα χαλια σας. Τι σας εχουν κανει πια και ασχολιστε τοσο πολυ . Το λιγοτερο πρεπει να ντρεπεστε ολοι σας. Αυτη ειναι η παιδεια σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή