Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΘΟΡΙΣΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΣΤΗ ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Είναι οι δύο άνθρωποι που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την υποψηφιότητα του Ηλία Αποστολόπουλου και βοήθησαν ο καθένας από την πλευρά του και για τους δικούς του λόγους στην εκλογή του νέου δημάρχου Παπάγου-Χολαργού. 



Ο δήμαρχος Ξύδης εκτός του ότι ήθελε να ωθήσει στον δήμο ως διάδοχό του ένα "δικό του παιδί", παράλληλα με την υποψηφιότητα Αποστολόπουλου χτυπούσε κατάστηθα την υποψηφιότητα Τίγκα. Επιδίωξε όσο τίποτε άλλο να εμποδίσει την ...αναρρίχηση του Τίγκα στη δημαρχία. 
Από την πλευρά του, ο Σκούρτης είχε τους δικούς του λόγους να στηρίξει τον Ηλία Αποστολόπουλο. Η πολύχρονη γνωριμία και συνεργασία-ευγενής άμιλλα με τον αείμνηστο πατέρα του Ηλία, τον Τάσο, ήταν τα στοιχεία που έκαναν τον πρώην Δήμαρχο Χολαργού να υποστηρίξει με σθένος την υποψηφιότητα Ηλία Αποστολόπουλου. 
Ξύδης και Σκούρτης συνέβαλαν  στην άνετη επικράτηση του νέου δημάρχου Παπάγου-Χολαργού.

13 σχόλια:

  1. Τα δύο γερούνδια του Χολαργού ,μαζί και τα υπόλοιπα από πίσω που χειροκροτούν και άλλα που δεν φαίνονται !

    Ο Αποστολόπουλος έπρεπε να βγει ,τελεία και παύλα.
    Όλοι τον βοήθησαν για να φαίνεται μπροστά ενώ όλοι οι άλλοι θα είναι από πίσω .
    Όλο το δημοτικό σύστημα βοήθησε .
    Μαζί όλο το "καθεστώς" του Δήμου.
    Μαζί και οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ,να μην το ξεχνάμε.
    Και έτσι η ψυχή του πατέρα Αποστολόπουλου από εχθές ηρέμησε και γαλήνεψε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μαζί και οι χρυσαυγίτες φίλοι του χουντικού Ξύδη με τους οποίους μια χαρά θα τα πάει ο πασόκος Σκούρτης. Είναι όπως το καρπούζι αυτός ο συνδυασμός¨Πράσινο απέξω,από μέσα κόκκινο με μαύρα σπόρια και λίγη γαλάζια μούχλα.:

      Διαγραφή
  2. http://mazigiatinpolimas.gr/index.php/2014-04-30-13-33-02/%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%BB%CE%B5%CE%B9%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AF%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B4%CE%AE%CE%BC%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CF%8D%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CE%B5%CE%BE%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%AD%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%AF%CF%84%CE%B7.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οπως ο Σκούρτης διέλυσε την κεντροαριστερά χάρη στην οποία διοικούσε το δήμο 25 χρόνια έτσι και ο Ξύδης διέλυσε την κεντροδεξιά που τον στήριζε.Δεν επιθυμούν το καλό της πόλης αλλά τη διατήρηση της φήμης τους ως " πιο ικανών". Μετά από αυτούς η καταστροφή και το χάος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πες μας Δήμαρχε ,ποιό θα είναι το πρώτο έργο που θα κάνεις τον Σεπτέμβριο μετά τις διακοπές ;
    Κάθε μήνα ένα έργο θέλω να βλέπω.
    Βασικά δεν λες στον Ξύδη να ψεκάσει το προάστιο μας γιατί ακόμα δεν μπήκε το Καλοκαίρι και μας έχουν φάει τα κουνούπια ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περιμένουν την προμήθεια του φαρμάκου για να ψεκάσουν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οταν χτυπάς παλαμάκια με τ' αριστερό στο δεξί, μιλάμε για εκτεταμένη βλάβη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλάβη έχουμε εμείς που τον ψηφίσαμε το 2010 και προχθές τρέξαμε να ψηφίσουμε τον κλώνο του για να μη βγει,λέει, παπαγιώτης.Σκάστε και κολυμπάτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. " Επιδιώξαμε συναινέσεις και συνεργασίες και μιλήσαμε για τα προβλήματα της πόλης μας και αυτά που απασχολούν τους συνδημότες μας.

    Αυτό θα είναι ο οδηγός μας και την επόμενη μέρα. "


    Σχόλιο :

    Η μνημονιακή , η καθεστωτική φωνή του προαστίου μας !

    Δοξάστε τον !

    Είναι ο δήμαρχος της γενιάς μας και της καρδιάς μας !

    Μας αξίζει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΚΑΡΕΚΛΑ


    http://www.youtube.com/watch?v=SMSwvrU4sm0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έτσι είναι ο Ξύδης. Έβαλε τον Αποστολόπουλο διακοσμητικό τόσα χρόνια γιατί ξέρει ότι δεν μπορεί να κάνει τίποτα μόνος του και φοβόταν μήπως αν αναλάμβανε κάτι γινόταν φανερό ότι είναι άσχετος. Δηλαδή για τους παιδικούς σταθμούς που ήταν υπεύθυνος τί έκανε;
    Για τον Σκούρτη τί να πεις! Είναι σαν το φάντασμά του να βρίσκεται πάντα πάνω από το Χολαργό. Στις προηγούμενες εκλογές στήριξε τον Ξύδη. Και μην ξεχνάμε ποτέ ότι ο Σκούρτης δεν ήθελε με τίποτα τον Δασκαλόπουλο γιατί θεωρεί ότι αυτός φταίει που έχασε το δήμο του. Πιστεύει μάλλον ότι ακόμη θα ήταν δήμαρχος. Στον σβέρκο μας έκατσαν και οι δύο και οι παρατρεχάμενοί τους. Ας απολαύσουμε λοιπόν 5 χρόνια του κυρίου Τίποτα που έρχονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΒΡΕ ΜΑΚΑΚΕΣ 62% ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΠΡΩΤΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΜΑΚΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΑ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ, ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ, ΟΙ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΚΛΠ .
    ΑΠΟ 2/9/2014 ΑΡΧΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ. ΕΤΣΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΝΟΡΘΟΓΡΑΦΕ!!! ΘΑ ΞΕΡΑΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ! ΘΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟ ΠΑΡΤΑΛΙ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή