Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΗΛΙΑ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΟΥ

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ζούμε σε έναν από τους πιο όμορφους Δήμους της Αττικής. Με ικανοποιητικό επίπεδο ζωής, πράσινο, ελεύθερους χώρους και ωραίο περιβάλλον. Ασφαλώς δεν είναι όλα τέλεια. Υπάρχουν αρκετά πράγματα που μπορούν να βελτιωθούν.
Αυτή είναι και η δική μας φιλοδοξία. Όσα έχτισαν τα προηγούμενα χρόνια οι κάτοικοι του Παπάγου και του Χολαργού, να τα προστατεύσουμε και να τα βελτιώσουμε. Να κάνουμε τον Δήμο μας ακόμα καλύτερο.
Αυτό αποτελεί για τους συνεργάτες μου και εμένα μια μεγάλη πρόκληση: Να φτιάξουμε ένα Δήμο που θα τον χαίρονται όσοι μένουν σε αυτόν και θα είναι πρότυπο για τους υπόλοιπους. Που θα διατηρεί την ταυτότητά του, θα εκσυγχρονίζει τις υπηρεσίες και τις υποδομές του, θα σέβεται την ιστορία του και ταυτόχρονα θα σέβεται και θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους κατοίκους.
Μπορούμε να το πετύχουμε. Όχι με ευχολόγια, αλλά με σκληρή δουλειά. Ενώνοντας δυνάμεις και επιστρατεύοντας ικανούς ανθρώπους από όλους τους πολιτικούς χώρους. Και φυσικά με σχέδιο. Ρεαλιστικό, συγκεκριμένο, με προτεραιότητες. Χτίζοντας πάνω στα όσα θετικά έγιναν, αξιοποιώντας νέες ιδέες και εκμεταλλευόμενοι τις δυνατότητες που προσφέρουν οι νέες τεχνολογίες.
Με τη συμβολή πεπειραμένων συμπολιτών μας, νέων επιστημόνων, τεχνοκρατών και συνεργατών του συνδυασμού μας, αλλά και τη συνεργασία των συμπολιτών μας που συμπλήρωσαν το ειδικό ερωτηματολόγιο που είχαμε προετοιμάσει, καταρτίσαμε ένα ρεαλιστικό πρόγραμμα για την επόμενη μέρα στο Δήμο μας.
Σας το παρουσιάζουμε με τη δέσμευση ότι από την 1η Σεπτεμβρίου θα είναι για 'μας ο οδικός μας χάρτης, ένα συμβόλαιο τιμής για να κάνουμε τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού ακόμα καλύτερο.


Με εκτίμηση,

Ηλίας Αποστολόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Παπάγου–Χολαργού

Υ.Σ. Για την ηλεκτρονική μορφή του προγράμματός, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας www.mazigiatinpolimas.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου