Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Ο ΠΡΩΗΝ ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΔΗΜΟΤΗΣ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ!

ΓΙΩΡΓΟΣ Λ. ΚΟΚΚΑΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
του Συνασπισμού Κομμάτων και Κινήσεων
Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο,  (Ε.Α.Μ.)
στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

Ο εκπρόσωπος του Ελληνικού Κινήματος Άμεσης Δημοκρατίας (Ε.Κ.Α.Δ.- www.dimopolis.gr) δικηγόροςΓιώργος Λ. Κόκκας συμμετέχει στον Συνασπισμό Κομμάτων και Κινήσεων Ε.Α.Μ. (Ευρωπαϊκό Αντιμνημονιακό Μέτωπο) στο Ευρωψηφοδέλτιο των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Το Ε.Κ.Α.Δ. συμμετέχει στον συνασπισμό ως συνιστώσα για τις Ευρωεκλογές της 25 Μαΐου 2014.

Ο Γιώργος Κόκκας με φλογερή διάθεση επιθυμεί να εκφράσει στην Ευρωβουλή τις εξαιρετικά πρωτότυπες ελληνικές πολιτικές κατακτήσεις εφαρμογών άμεσης δημοκρατίας, όπως το «Δημοβούλιο Πολιτών» (www.dimovoulio.gr), που λειτουργεί ήδη με επιτυχία επί τριετία και τον καινοτόμο φορέα έκφρασης του κοινού περί δικαίου αισθήματος «ΝΕΑ ΗΛΙΑΙΑ» (www.heliaea.gr).

Με κεντρικό σύνθημα, Συνδημιουργούμε την «Ευρωπαίκή Συμπολιτεία των Πολιτισμών και της Αμεσης Δημοκρατίας», δεσμεύεται ότι θα υποστηρίξει τις θέσεις του κινήματος που  βρίσκονται σε πλήρη ανάπτυξη στον ιστότοπο: www.dimopolis.gr .
Υιοθετώντας την Θεμελιώδη αρχή της Άμεσης Δημοκρατίας:

«ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΑΣΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΑ - ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ»,

ο Συντονιστής του Ε.Κ.Α.Δ., Γιώργος Κόκκας δεσμεύεται να υπηρετήσει στην Ευρωβουλή αυτή την Αρχή στο έπακρο, εφόσον του δώσετε την σχετική Εντολή.

Ελληνικό Κίνημα Άμεσης Δημορκατίας
Ιπποκράτους 125
Τηλ. 2103648300 / 6944545888 & Fax2103610882E-mailekad@dimopolis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου