Σάββατο 10 Μαΐου 2014

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ Ο ΕΚΤΑΚΤΟΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ & ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ"

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΟΥ...
Μόλις κυκλοφόρησε το 515 τεύχος του έντυπου "Ανεξάρτητου & Διπλωματικού Παρατηρητή". Πλούσιο σε ύλη και προβολή υποψηφίων δημάρχων-δημοτικών συμβούλων τεύχος, καθαρά προεκλογικού χαρακτήρα. 
Με τίτλο "ΟΙ ΠΙΟ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ", το κύριο άρθρο αναφέρει την τραγική κατάσταση στην οποία οδήγησαν οι πολιτικοί ταγοί τον λαό και τη χώρα, με τους ψηφοφόρους να καλούνται επιτέλους να δείξουν στοιχειώδη ωριμότητα. Διαφορετικά θα πέσουν στην ίδια παγίδα που τους έχει στήσει το πολιτικό σύστημα. Στον Παπάγου-Χολαργό ωστόσο, για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια, αρκετοί υποψήφιοι δήμαρχοι μοιάζουν να είναι απελευθερωμένοι από την θηλειά και τον έλεγχο των κομμάτων. 
Επίσης στην πρώτη σελίδα προβάλλεται βαρυσήμαντη συνέντευξη του υποψήφιου δημάρχου Κώστα-Πολυχρόνη Τίγκα (η συνέχειά της στη σελίδα 9).
Στις υπόλοιπες σελίδες δημοσιεύεται ανοιχτή επιστολή του υποψήφιου δημάρχου Ηλία Αποστολόπουλου προς τους δημότες, στην 3η σελίδα δημοσιεύεται συνέντευξη του έτερου υποψήφιου δημάρχου Χάρη Κουγιουμτζόπουλου. 
Επίσης, η αθωωτική απόφαση της Ζωζώς Βαλλιάνου, άρθρο της υποψήφιας με τον Γιάννη Κεχρή, Κατερίνας Μαυροειδή, το κοινωνικό έργο του Θανάση Βαλυράκη (υποψήφιου με τον Ηλία Αποστολόπουλο), αλλά και η πρόσφατη ομιλία του Γιάννη Κεχρή. 
Στην 10η σελίδα προβάλλεται η είδηση της πολιτικής σφαγής Ξύδη-Κούτρα με την καρατόμηση της δεύτερης από το "Διά Βίου Μάθησης" καθώς και την ανεξαρτητοποίηση της κας Κούτρα. 
Στην 11η σελίδα υπάρχει η ανακοίνωση της κεντρικής ομιλίας του Ηλία Αποστολόπουλου ενώ την έκδοση πλαισιώνουν δύο ενδιαφέροντα άρθρα: "Το καλάθι της νοικοκυράς" από τον καθηγητή Θεόδωρο Αποστολόπουλο (θείο του υποψηφίου δημάρχου) και το "Χριστός Ανέστη η Ελλάς Ανέστη" του γνωστού δάσκαλου Σταύρου Σκανδάλη. 
Η εφημερίδα μας ήδη αυτή την ώρα διανέμεται στις επιχειρήσεις-εκλογικά κέντρα-ΚΕΠ-Λέσχη Αξιωματικών, ενώ από Δευτέρα θα παραδοθεί στα σπίτια των συνδρομητών-αναγνωστών μέσω των ΕΛΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου