Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΤΩΝ ΠΡΩΤΩΝ ΣΕ ΨΗΦΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ

Αγαπητοί  συνδημότες και φίλοι μου,
Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να σας ευχαριστήσω για τη στήριξη σας στην υποψηφιότητα μου  στις δημοτικές εκλογές.
Ο καθένας ξεχωριστά με το δικό του ιδιαίτερο τρόπο συνετέλεσε να εκλεγώ πρώτος δημοτικός σύμβουλος  Παπάγου- Χολαργού βάζοντας ένα λιθαράκι νίκης στο μεγαλειώδες εκλογικό αποτέλεσμα του Ηλία Αποστολόπουλου.
Έτσι λοιπόν ,
ευχαριστώ θερμά όλους εσάς που με ψηφίσατε δηλώνοντας ευθέως και άμεσα την προτίμηση σας στο πρόσωπο μου.
Ευχαριστώ όλους όσους ψήφισαν το συνδυασμό του κ. Αποστολόπουλου δικαιώνοντας έμμεσα την επιλογή μου.
Ευχαριστώ όλους τους φίλους που με περιέβαλαν με αμέριστη αγάπη και κατανόηση και με ενεθάρρυναν ακατάπαυστα στον εκλογικό μαραθώνιο  του τελευταίου  διμήνου.
Ευχαριστώ όλους όσους καλόβουλα μου έκαναν παρατηρήσεις και διορθώσεις κατά τη διάρκεια του προεκλογικού αγώνα και τους παρακαλώ να εξακολουθήσουν να μου ασκούν γόνιμη κριτική σε όλη τη διάρκεια της θητείας μου ως δημοτικός σύμβουλος.
Ευχαριστώ τον επικεφαλής μας Ηλία Αποστολόπουλο και όλους τους συνυποψήφιους μου για τον αγώνα ήθους ,πολιτισμού και ευπρέπειας που δώσανε.
Ευχαριστώ όλους τους μικρόψυχους λασπολόγους που ασχολήθηκαν τις τελευταίες ημέρες με το συνδυασμό μας γενικά και με εμένα ειδικότερα σηματοδοτώντας την υπεροχή του ισχυρού! Τους καλώ ,δε, να έρθουν κοντά μας δίνοντας μια δεύτερη ευκαιρία στον εαυτό τους.
Τέλος, ευχαριστώ θερμά όσους μας υποστήριξαν …και μας ψήφισαν… μετά το πέρας των εκλογών και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων χαρίζοντας μας "γλυκύ μειδίαμα".

Δημήτρης Οικονόμου
Χειρ.Οδοντιατρος


8 σχόλια:

  1. Δημήτρη, μας κανεις περηφανους.... (Οι συμμαθητες σου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιες και ένα ΝΑΜΑ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ για να αισθανθείς ακόμα πιο ωραία.
    Και τώρα έργα ,λοιπόν.
    Όλα αυτά τα δακρύβρεχτα είναι πολύ ωραία.
    Τώρα να δούμε τι θα κάνετε και πως θα το κάνετε.
    Τα έργα του ΕΣΠΑ έχουν μπλοκαριστεί από την Ε.Ε. , λεφτά δεν έχετε και το ερώτημα είναι πως θα υλοποιήσετε το πρόγραμμα σας και πως θα ευχαριστήσετε τους Συριζαίους και τους Κεχρήτες που σας ψήφισαν μαζί με το δημοτικό καθεστώς ΞΥΔΗ-ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ και άλλων πολλών που ΠΟΛΥΚΑΛΑ έπαιξαν το παγνίδι τους.

    Ωραίο πόκερ Φον Δημητράκη παίχτηκε για να βγείτε πρώτοι .
    Μπράβο σας , πετύχατε με τα λεφτά σας ,ρίξατε πολύ χρήμα στην αγορά, επενδύσατε .
    Από εδώ και πέρα τα ψέματα λαμβάνουν τέλους.
    Πανηγυρίσατε , βγήκατε όπως βγήκατε , όλα καλά.

    Πότε ξεκινούν τα έργα πείτε μας για να χαρούν και όσοι σας ψήφισαν,ουσιαστικά και όχι θεωρητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν θέλω αφελή σχόλια.Τα λεφτά είναι ήδη πληρωμένα.Κάτι ακούγεται και για τον δημοτικό εργολάβο, ξέρετε, αυτόν που ανακαινίζει γραφεία,εξοχικά.....Ο Αυγουρόπουλος δεν θα φωνάξει για τις "δωρεές";

      Διαγραφή
  3. http://www.youtube.com/watch?v=HG-w4uersXQ

    ΤρΑγΟυΔάΚι "Ο Δήμαρχος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Λογικοί οι σταυροί που πήρε ο συγκεκριμένος υποψήφιος. Η στήριξη είναι γνωστή. Ο Αποστολόπουλος αφού έχωσε τόσα λεφτά στον προεκλογικό αγώνα, προσδοκά ότι θα τα πάρει πίσω φαντάζομαι. Και αυτό δεν γίνεται σίγουρα με τον μισθό του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δημητράκη, να ξέρεις πως χρωστάς εξηγήσεις σε πολλούς...αναφορικά με την στάση "κωλοτούμπα" που επέδειξες. Άλλωστε ο ίδιος δεσμεύθηκες σε πολλούς πως μετά τις εκλογές θα μιλήσεις. Χρωστάς εξηγήσεις για να μπορείς από αύριο να μας καλημερίζεις και πάλι στη γειτονιά σου με βλέμμα και χέρια καθαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τέτοια χολή, ούτε τήν ΧΡΥΣΗ νά περνάτε.Μήπως ύπάρχει καί μία έλληνική λέξη, ή Ζήλεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δημητράκη συγχαρητήρια, ας είναι καλά η Χρυσή Αυγή που πήρες τόσες ψήφους γιατί από μόνος σου, τριτοτέταρτος θα πάσχιζες να βγείς. Άντε και βουλευτής!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή