Τρίτη 13 Μαΐου 2014

ΚΩΣΤΑΣ ΤΙΓΚΑΣ: "ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΟΓΙΣΤΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ"

                                                         ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΟΧΙ στις Προκλητικές και Αλόγιστες Δαπάνες
Αγαπάμε την πόλη μας.
Προστατεύουμε το περιβάλλον

        Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολυπληθείς μας φίλους σε Χολαργό και Παπάγου ότι κατά την εκλογική περίοδο που διανύουμε δεν πρόκειται να τοποθετήσουμε πανό ή αφίσες που αποσπούν την προσοχή οδηγών και πεζών, περίπτερα και ομπρέλες, καταλαμβάνοντας δημόσιο χώρο.

        Ακόμη δεν θα ρυπάνουμε το περιβάλλον με banners του συνδυασμού μας. Χρησιμοποιούμε μόνον ένα μικρό, λυόμενο stand, το οποίο μεταφέρουμε στα σημεία που έχουν διατεθεί από τον Δήμο για την ενημέρωση των συμπολιτών μας.

        Λαμβάνοντας υπόψη τα οικονομικά προβλήματα  των περισσότερων συνανθρώπων μας, αποφασίσαμε να πούμε            ΟΧΙ στις Προκλητικές και Αλόγιστες Δαπάνες. Γι αυτό τα χρήματα της προεκλογικής προβολής μας, αποφασίσαμε να τα διαθέσουμε για κοινωφελή σκοπό.

       Θεωρούμε πρόκληση απέναντι στους συμπολίτες μας που καταφεύγουν στο κοινωνικό παντοπωλείο, να δαπανώνται υπέρογκα ποσά για διαφήμιση. Η δεοντολογία επιβάλλει να μην ανακοινώσουμε, στη μέση της προεκλογικής περιόδου, τον φορέα στον οποίο θα διατεθεί το ποσό αυτό. Δεσμευόμαστε όμως να τον γνωστοποιήσουμε αμέσως μετά τις εκλογές. 

1 σχόλιο:

  1. Που να τα βρεις να τα ξοδεψεις Κωστακη μου , το παλευεις κι εσυ οπως οι περισσοτεροι που ελπιζουν να γινουν δημαρχαιοι μπας και λιγδωσει το αντερακι σας. Πεταμενα λεφτα και οσα ξοδεψες αφου παπαγιωτης δημαρχος δεν ξαναβγαινει. Θα σου μεινει το καινουργιο μαλλι βεβαια , κατι ειναι κι αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή