Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η ΝΔ ΕΔΩΣΕ ΓΡΑΜΜΗ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟ!

Όποιοι αισθάνονται κομματόσκυλα μπορούν να ακολουθήσουν πιστά τις κατευθύνσεις της ΝΔ!!! 
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της ΝΔ Μάκης Βορίδης έδωσε βροντερό παρόν σε χθεσινή εκδήλωση του...


πρώην δημάρχου Χολαργού και νύν υποψηφίου δημάρχου, στη Λέσχη Αξιωματικών Παπάγου! Ήταν σαφές το μήνυμα της ΝΔ ότι στην περιοχή στηρίζει τον συγκεκριμένο υποψήφιο.
Τώρα, όποια κορόϊδα νομίζουν ότι ο εν λόγω υποψήφιος θα κάνει "Αντίσταση στην κρίση" όπως λέει και η ταμπέλα έξω από το εκλογικό του κέντρο, έχοντας στο πλάι του τον Μάκη Βορίδη, ας τον ψηφίσει. 
Όποιοι πάλι αισθάνονται κομματόσκυλα βλέποντας μάλιστα τον Βορίδη μπροστά τους, κορδώνονται σαν γύφτικα σκερπάνια, επίσης πρέπει να ψηφίσουν τον συγκεκριμένο υποψήφιο. 

Άλλωστε, ο κ. Σαμαράς ζήτησε ευρεία συσπείρωση του νεοδημοκρατικού κόσμου  ώστε να βγει ενισχυμένο το κόμμα από τις εκλογές και να συνεχίσει να διαχειρίζεται τις τύχες του τόπου και του λαού. 
Διότι με τον Σαμαρά στο τιμόνι της χώρας έρχεται και η ανάπτυξη, ενώ το πρωτογενές πλεόνασμα ήδη έχει έρθει και μοιράζεται στους πολίτες! ΖΗΤΩ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΤΟΥ!
Όλα τα κομματόσκυλα ας στοιχιθούν στη σειρά...
Η φωτογρααφία είναι σημειολογική και ενδεικτική του τι πιθανολογούμε ότι κάνει ο ΜάκηςΒορίδης: έχει τρελαθεί να παίρνει τηλέφωνα και να συστήνει στον κόσμο της ΝΔ να υπερψηφίσουν τον πρώην δήμαρχο Χολαργού! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου