Τετάρτη 21 Μαΐου 2014

ΜΗΝΥΜΑ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ 
Πρώτη μεγάλη ΝΙΚΗ – Η Αγία Παρασκευή αλλάζει σελίδα!


      Οι εκλογές της 18ης Μαΐου 2014 διαμόρφωσαν ένα καινούργιο Δημοτικό τοπίο στην Αγία Παρασκευή λόγω της εξαιρετικής παρουσίας της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης “ΝΙΚΗ των Πολιτών Αγ. Παρασκευής” που τιμήθηκε από το 29,7% του εκλογικού σώματος.  Περίπου 6900 συμπολίτες, άνδρες και γυναίκες, δηλαδή 1600 περισσότεροι από το 2010, προσήλθαν στις κάλπες για να εμπιστευθούν το μέλλον της πόλης στην Δημοτική μας προσπάθεια. Συσπειρώσαμε και ενώσαμε μεγάλο εύρος πολιτών από διαφορετικές παρατάξεις και κόμματα, σταθήκαμε σταθερά απέναντι στον διχαστικό λόγο του απερχόμενου Δημάρχου και δώσαμε μία τίμια νικηφόρα μάχη με αξιοπρέπεια και ήθος χωρίς υποσχέσεις, ρουσφέτια και προσωπικές στρατηγικές.
      Το αποτέλεσμα του α’ γύρου των Δημοτικών εκλογών είναι σαφές. Τα 2/3 των πολιτών της Αγ. Παρασκευής αποδοκίμασε την Δημοτική αρχή Ζορμπά.
      Είμαστε οι νικητές των εκλογών, είμαστε η ελπίδα της Αγίας Παρασκευής και την ερχόμενη Κυριακή θα βρεθούμε στο τιμόνι του Δήμου.
      Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε την πόλη μας και να συνεργαστούμε με όλους τους πολίτες για την αλλαγή στον Δήμο.
      Συνεργασία, συμμετοχή, αλληλεγγύη και τοπική ανάπτυξη είναι οι άξονες που θα εφαρμόσουμε και θα στηριχθούμε για να πετύχουμε μεγάλη ΝΙΚΗ για όλο τον                λαό της Αγ. Παρασκευής.
Ευχαριστούμε όλους τους πολίτες που μας τίμησαν με την ψήφο τους.
Σας καλώ να δώσουμε ενωμένοι τη μάχη της ερχόμενης Κυριακης,

Όλοι ΜΑΖΙ θα νικήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου