Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΣΤΟΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗΣ; ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ!

Και όμως, υπάρχει δημότης Παπάγου-Χολαργού ο οποίος εξελέγη ευρωβουλευτής και μάλιστα με την Χρυσή Αυγή.



Ο Αντιστράτηγος ε.α Γεώργιος Επιτήδειος είναι ο ένας από τους 3 ευρωβουλευτές που εκλέγει η Χρυσή Αυγή. Για τον αντιστράτηγο είχαμε γράψει εδώ.
Ο κ. Επιτήδεις στην επιστολή του για την κάθοδό του στις εκλογές ανέφερε μεταξύ άλλων: "Στην παρούσα χρονική περίοδο, η χώρα μας αντιμετωπίζει τον μεγαλύτερο κίνδυνο για τη ύπαρξή της από την εποχή κατά την οποία έγινε ανεξάρτητο κράτος. Προσβάλλονται από τους εχθρούς της, με κάθε διαθέσιμο μέσον, τα στοιχεία εκείνα τα οποία συνθέτουν την έννοια του έθνους και του κράτους.
Συγκεκριμένα εκχωρείται η εθνική κυριαρχία, επιδιώκεται να καταστραφούν η θρησκεία, η ιστορία, η παιδεία, η υγεία, η οικονομία, η δικαιοσύνη, η εθνική άμυνα και ασφάλεια, η πολιτισμική μας κληρονομιά, παραβιάζονται κατάφορα το Σύνταγμα και οι ατομικές ελευθερίες, συλλαμβάνονται και κρατούνται παράνομα ο Αρχηγός, βουλευτές και στελέχη νομίμως εκλεγμένου πολιτικού κόμματος, εξαθλιώνεται οικονομικά ο λαός, μεταναστεύει μεγάλο τμήμα της νεολαίας μας και χιλιάδες απελπισμένοι συμπατριώτες μας οδηγούνται καθημερινά στην αυτοχειρία".
Ο Γεώργιος Επιτήδειος είναι ευπατρίδης και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα του αποστολή. 

5 σχόλια:

  1. ντροπη και μονο.

    οι παππουδες των Παπαγιωτων τους Ναζι τους πυροβολουσαν, δεν τους στελναν στο Κοινοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 14 χιλιάρικα το μήνα + έξοδα μετακίνησης/διαμονής. Σε 5 χρόνια θα έχει καθαρίσει καμιά εξακοσαριά χιλιάρικα, ο χουντικός.
      Συγχαρητήρια.

      Διαγραφή
  2. Χαλαρωστε οι απογονοι των κομμουνιστων συνεργατων των Ναζι που θα μιλησετε και για ντροπες. Στο πανελ του Χατζηνικολαου να πατε να σας δωσει και μισθο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τράβα να δείρεις κανά Πάκι να νιώσεις άντρας, μουρόχαβλε.

      Διαγραφή
    2. Και εσυ τραβα στο κοτετσι σου να φας την καθιερωμενη παντοφλα απο τη γυναικα σου, απλυτε.

      Διαγραφή