Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΜΟΝΟ Ο ΧΟΛΑΡΓΙΩΤΗΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΩΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΩΝ ΔΟΜΗΜΕΝΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ! ΔΕΙΤΕ...

Θυμάστε το περίφημο σκάνδαλο των δομημένων ομολόγων; Και τον κατηγορούμενο ευγένιο Παπαδόπουλο, τον Χολαργιώτη; Ε, λοιπόν αθωώθηκε! 
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsbomb.gr επτά χρόνια μετά το ξέσπασμα του σκανδάλου για την υπόθεση του δομημένου ομολόγου των 280 εκατομμυρίων ευρώ, που κατέληξε υπερφορολογημένο σε ασφαλιστικά ταμεία, κρίηθηκαν ένοχοι 13 από τους 14 κατηγορούμενους που ενεπλάκησαν στη διαδρομή του ομολόγου.
Μετά από πολύμηνη αποδεικτική διαδικασία το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας έκρινε ένοχο τον πρώην πρόεδρο του ΤΕΑΔΥ Αγάπιος Σημαιοφορίδη και τη διευθύντρια του ταμείου Παναγιώτα Καραδήμα, τους πρώην υπεύθυνους του Ταμείου Επικουρικής Ασφάλισης Φαρμακευτικών Εργασιών (ΤΕΑΥΦΕ) Παναγιώτη Δεμέστιχα και Γερ. Κονιδάρη καθώς και τον πρώην πρόεδρος του ΤΕΑΠΟΚΑ Κωνσταντίνο Χρηστίδη όπως και τους εκπρόσωπους της χρηματιστηριακής εταιρείας «Ακρόπολις" (Γιώργο Αποστολιδη, και Θεόδωρο Πρινιωτάκη- ο Σοφοκλής Πρινιωτάκης έχει αποβιώσει) τον υπευθύνο της ΝΑΜ Γιώργο Παπαμαρκάκη και των στελεχών της JP Morgan Χ. Αδαμόπουλου και Αβραάμ Σαββίδη, όπως και του στελέχους της Hyppovereinsbank Ν. Μπούγου κατα περίσταση για τα έξης αδικήματα:
απάτη από κοινού, απιστία στη υπηρεσία, ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, φοροδιαφυγή και εγκληματική οργάνωση .
Αντίθετα αποφάσισε την αθώωση του άλλοτε ειδικού γραμματέα του Υπουργείου Απασχόλησης, Ευγένιου Παπαδόπουλου, ο οποίος κατηγορείτο για υπόθαλψη εγκληματία.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου