Σάββατο 10 Μαΐου 2014

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΠΕΤΑΕΙ ΤΟ ΓΑΝΤΙ: "ΣΑΣ ΚΑΛΩ ΣΕ DEBATE"

H Συμμαχία Ευθύνης απέστειλε στους επικεφαλής των παρατάξεων την παρακάτω επιστολή για τη διενέργεια ανοιχτού debate στην Αγία Παρασκευή:

Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των πολιτών αναφορικά με τις θέσεις των υποψήφιων παρατάξεων, για τις αυτοδιοικητικές εκλογές, λαμβάνω την πρωτοβουλία να σας προτείνω τη διενέργεια ενός ανοιχτού διαλόγου, σε ανοιχτό – κεντρικό σημείο της πόλης, με την συμμετοχή των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής.

Η πρόσκληση αφορά όλους τους επικεφαλής συνδυασμών που κατέρχονται στις δημοτικές εκλογές.
Για τη διασφάλιση της δημοκρατικής αρτιότητας του διαλόγου, προτείνω να τοποθετηθεί ειδική κάλπη, στην πλατεία Αγίας Παρασκευής όπου την ημέρα του διαλόγου, οι πολίτες θα τοποθετούν τις ερωτήσεις τους. Στη συνέχεια θα διενεργηθεί κλήρωση για την επιλογή 10 εξ’αυτών στις οποίες θα απαντήσουμε όλοι οι υποψήφιοι στον προκαθορισμένο χρόνο των 2 λεπτών.

Τον συντονισμό μπορεί να αναλάβει είτε πρόσωπο κοινής αποδοχής είτε οι εκπρόσωποι των τοπικών μέσων ενημέρωσης, με τη διευκρίνιση ότι ο ρόλος τους θα είναι καθαρά συντονιστικός.

Προτείνω η διενέργεια του διαλόγου να πραγματοποιηθεί είτε στην Πλατεία Αγίας Παρασκευής είτε στην Πλατεία Αη Γιάννη, την Τρίτη 13 Μαΐου και ώρα 20.00.

Αναμένω την άμεση απάντησή σας, έτσι ώστε να οργανωθεί η εν λόγω εκδήλωση.

Με εκτίμηση,
Βασίλης Γιαννακόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου