Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΛΛΙΟΝΤΖΗ "ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ"! ΝΕΑ... SUPER ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Παρά το ότι με την προηγούμενη απάντησή της η κα Καλλιοντζή εκτέθηκε περισσότερο, επιμένει με νέα απάντησή της, για την οποία βεβαίως και θα υπάρχει το δικό μας σχόλιο:

"Κύριε Βραχιολίδη,

            Καταρχήν θέλω να σας ενημερώσω ότι είναι η τελευταία φορά που μπαίνω στη διαδικασία να σας απαντήσω για τα σχόλια και τα δημοσιεύματα σας που αφορούν την υπόθεση Βαλλιάνου – Στάικου και το κάνω με μοναδικό γνώμονα την ΣΩΣΤΗ ενημέρωση των αναγνωστών μιας και εσείς αρνείστε να το κάνετε.
            Η Γενική Συνέλευση του Κοινωνικού και Πνευματικού Κέντρου Χολαργού Αντιγόνη Ζουρούδη αποφάσισε ΟΜΟΦΩΝΑ να κάνει αναφορά προς τον Εισαγγελέα για να διερευνήσει τα λεγόμενα του κου Σταικου περί χρηματοδότησης του Σωματείου με μεγάλα ποσά κατά την περίοδο της Προεδρίας της κας Βαλλιάνου. Αξίζει να σημειώσω σε αυτό το σημείο ότι ΠΟΤΕ δεν έχει δοθεί καμία απόδειξη για την οποιαδήποτε χρηματοδότηση ή δωρεά από το Σωματείο προς τον κο Στάικο. Τα μόνα αποδεικτικά στοιχεία που υπάρχουν είναι οι επιστολές της κας Βαλλιάνου προς τον κο Στάικο, οι οποίες δεν υπήρχαν στο αρχείο του Σωματείου και τις οποίες ο ίδιος προσεκόμισε και έλαβε υπόψιν ο Εισαγγελέας για να προτείνει την παραπομπή της.
            Ο Εισαγγελέας αφού έκρινε ότι όντως πρέπει να διερευνηθεί η υπόθεση, αυτεπάγγελτα κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και θεώρησε ότι τόσο η κυρία Βαλλιάνου όσο και ο κος Στάικος θα πρέπει να προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα στοιχεία προς υπεράσπιση τους. Η μόνη ανάμειξη που είχε το Σωματείο και τα μέλη του ΔΣ ήταν με την ιδιότητα των νόμιμων εκπροσώπων του Σωματείου και παρέστησαν ως μάρτυρες κατόπιν κλήσεως του Εισαγγελέα.
            Εσείς κύριε Βραχιολίδη είστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΈΝΟΣ πρώτα να ενημερώνετε τους αναγνώστες σας για τα γεγονότα και αν θέλετε να σχολιάσετε κάτι πάνω σε αυτά,  ας το κάνετε όχι υποκαθιστώντας το δικαστήριο και βεβαίως να μην τάσσεστε καταφανώς υπέρ κάποιου σύμφωνα με την υποκειμενική σας άποψη.
            Όσα, λοιπόν, αναφέρω τόσο στην προηγούμενη όσο και σε αυτήν την επιστολή μου είναι τα ΓΕΓΟΝΟΤΑ. 

Ντίνα Καλλιοντζή
Πρόεδρος του Κοινωνικού και Πνευματικού Κέντρου Χολαργού Αντιγόνη Ζουρούδη"

Σχόλιο-απάντηση "Ανεξάρτητου Παρατηρητή": Για ποιο πράγμα μας εγκαλεί η κα Καλλιοντζή; Λέει ότι δεν ...ενημερώνουμε σωστά τους αναγνώστες μας; Έχει το βήμα  και λέει ό,τι θέλει ελεύθερα και από πάνω μας εγκαλεί ότι δεν ενημερώνουμε τους αναγνώστες και μάλιστα ...αρνούμαστε να το κάνουμε; 
Γιατί μας εξιστορεί το πώς έστειλαν στο σκαμνί την κα Βαλλιάνου; Συνεχίζει να επιμένει ότι καλώς έκαναν; Χωρίς καμία ντροπή επιμένει στα ίδια; Αφού ο εισαγγελέας έκρινε ότι έπρεπε να διερευνηθούν οι καταγγελίες (ο εισαγγελέας διερευνά οποιεσδήποτε καταγγελίες πόσο μάλλον όταν προέρχονται από σωματείο που καταγγέλλει την προηγούμενη πρόεδρο για υπεξαίρεσση) και τώρα που αυτές οι καταγγελίες αποδείχτηκαν ανυπόστατες, θα ζητήσετε συγγνώμη; Ναι ή όχι;
Και συνεχίζετε να λέτε τα ίδια παρμύθια ότι "μόνη ανάμειξη που είχε το Σωματείο και τα μέλη του ΔΣ ήταν με την ιδιότητα των νόμιμων εκπροσώπων του Σωματείου και παρέστησαν ως μάρτυρες κατόπιν κλήσεως του Εισαγγελέα"
Εσείς κα Καλλιοντζή και το ΔΣ σας, πριν ακόμη οδηγηθεί η υπόθεση στο ακροατήριο σπεύσατε να καταθέσετε και αγωγή σε βάρος της Ζωζώς Βαλλιάνου!!! Δεν φτάνει που στείλατε στο σκαμνί την επί 30 χρόνια Πρόεδρο του Ιδρύματος, πριν ...αλέκτωρ λαλήσει τρις, προεξοφλήσατε ότι η Ζωζώ Βαλλιάνου είχε υπεξαιρέσει χρήματα και ζητούσατε μέσω αγωγής να της...κλείσετε το σπίτι (ούτως ειπείν)! Αντί λοιπόν να εκδώσετε ανακοίνωση δημόσιας συγγνώμης και να δηλώσετε ότι θα αποσύρετε άμεσα την αγωγή συνεχίζετε να στρουθοκαμηλίζετε, εγκαλώντας εμάς!!!
Δεν κοιτάτε την...καμπούρα του Ιδρύματος όπως ευτελίζεται επί των ημερών σας, συνεχίζετε να προκαλείτε με όσα λέτε! 
Καλύτερα, μην ξαναμπείτε στη διαδικασία να ξαναπαντήσετε, όπως άλλωστε λέτε, γιατί θα εκτεθείτε περισσότερο!
Καληνύχτα σας κα Καλλιοντζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου