Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ: "160.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΟΥΝ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ. ΣΤΟ ΕΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ"

Δήλωση του τ.Βουλευτή Κ. Αϊβαλιώτη για την ανακοίνωση της επίσημης σταυροδοσίας των Ευρωεκλογών 


"Εστω και αργά ( πήρε 3 βδομάδες και κάτι ...) ανακοινώθηκε η τελική σταυροδοσία των υποψηφίων στις Ευρωεκλογές και για τα κόμματα που -για την ώρα - δεν έχουμε  έδρα στο Ευρωκοινοβούλιο. Οι δύο πρώτοι σε σταυρούς υποψήφιοι του  ΛΑΟΣ( ο Πρόεδρος  κ. Γ. Καρατζαφέρης και ο υποφαινόμενος) τιμηθήκαμε με έναν απίστευτο αριθμό ψήφων , κάτι που μας κατατάσσει - τηρουμένων των αναλογιών και των μεγεθών των επιμέρους κομμάτων - στην πρώτη τριάδα  μεταξύ όλων των υποψηφίων Ευρωβουλευτών όλων των κομμάτων , μαζί με τον (σεβαστό) κ. Μανώλη Γλέζο που  εξελέγη με τον ΣΥΡΙΖΑ (ο οποίος,όμως, έλαβε σχεδόν 10 φορές μεγαλύτερο ποσοστό απο τον ΛΑΟΣ) . Η εκλογική άνοδος του ΛΑΟΣ , με τον διπλασιασμό του ποσοστού του ( όταν κάποιοι μάς θεωρούσαν "τελειωμένους" και αναπαρήγαγαν τις γελοιότητες για ποσοστά δήθεν 0,5% και 1% , ακόμη και την παραμονή των εκλογών !) όπως και οι δεκάδες χιλιάδες σταυροί που λάβαμε απο τους πολίτες μάς γεμίζουν ευγνωμοσύνη αλλά  και ευθύνη καθώς οι σχεδόν 160.000 Ελληνες που ψήφισαν ΛΑΟΣ ζήτησαν να έχουν  φωνή στο νέο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο που συγκροτείται σε μια από τις κρισιμότερες συγκυρίες για την Ελλάδα και για την υπόλοιπη Ευρώπη"   

3 σχόλια:

  1. Μερικές ερωτήσεις στον Κώστα Αϊβαλώτη...

    Γιατί θέλει ο Γιώργος Καρατζαφέρης να φάει την έδρα της Χρυσής Αυγής στο Ευρωκοινοβούλιο;

    Γιατί δεν τρώει έδρες από την ΝΔ και Ελιά στο Ευρωκοινοβούλιο ο Γιώργος Καρατζαφέρης;

    Γιατί δεν άρεσε στον Γιώργο Καρατζαφέρη η επερώτηση που έκανε ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ για το σήμα-μαϊμού που φορά η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που δεν είναι η ελληνική σημαία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mακάρι να την πάρει την έδρα ο ΛΑ.Ο.Σ. Κωστή.
    Ο Καρατζαφέρης είναι πατριώτης και χρειάζεται με τον Farage εκεί πάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να μην πάρει καμία έδρα ο Καρατζαφέρης! Δεν την δικαιούται με βάση αποτελεσμάτων. Σαν δεν ντρέπεται το λαμόγιο να ζητά έδρα από την Χρυσή Αυγή ο κωλοτούμπας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή