Πέμπτη 19 Ιουνίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ: "ΘΑ ΚΑΝΩ ΣΤΗΠΤΙΖ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ"

ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΕΝ ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΕ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΗΣ! ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΓΑΡ. ΑΥΤΗ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΧΑΡΙΝ ΘΕΑΜΑΤΟΣ!alexa4
Έτοιμη να βγει από τα ρούχα της και να μείνει ολόγυμνη στο Σύνταγμα δηλώνει η Μαρία Αλεξάνδρου, σε περίπτωση που η Εθνική μας ομάδα περάσει στην επόμενη φάση του Μουντιάλ!
«Αν η εθνική μας καταφέρει να περάσει από τον όμιλο στο Μουντιάλ, εγώ θα κάνω στριπτίζ στο Σύνταγμα! Θα το κάνω και μακάρι να λειτουργήσει σαν γούρι. Η Μαρία ο,τι υπόσχεται το κάνει και δεν αλλάζει γνώμη μετά. Αν κερδίσουμε θα μείνω στο Σύνταγμα όπως με γέννησε η μαμά μου! Διαφορετικά, καλή καρδιά…» τονίζει η πορνοστάρ και «Μούσα» του Δημήτρη Σειρηνάκη στην Espresso. 
alexa1
Με τη σημαία στο χέρι δίνει τον δικό της «αγώνα» η νεαρή πορνοστάρη οποία φρόντισε να μας αφήσει μια πρώτη γεύση για το τι θα επακολουθήσει αν κερδίσουμε,φωτογραφιζόμενη στο Σύνταγμα με καυτό jean σορτσάκι, topless.
alexa2
H Μαρία Αλεξάνδρου συστήθηκε για πρώτη φορά στο κοινό μέσω φωτογράφισης σε γνωστό ανδρικό περιοδικό. Στη συνέχεια υπήρξε το κορίτσι του Λευτέρη Πανταζή με το οποίο αντάλλαζε παθιασμένα φιλιά σε πισίνα ξενοδοχείου.
Πλέον, συνεργάζεται με τον Δημήτρη Σειρηνάκη και έχει ήδη δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δύο ταινίες ερωτικού περιεχομένου.
alexa
alexa3
crashonaline.gr

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΝΕ ΕΝΑ ΣΤΡΙΠ-ΤΙΖ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ... ΜΑΤΙ... ΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή