Τρίτη 17 Ιουνίου 2014

ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ!!!

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής & Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, υπόθεση ανθρωποκτονίας 41χρονης άστεγης γυναίκας, η οποία είχε βρεθεί νεκρή τις πρωινές ώρες ανήμερα του Πάσχα  (20.04.2014), στην Πλατεία Βάσως Κατράκη, στη Γλυφάδα.

Το έγκλημα που σοκάρισε την κοινωνία της Γλυφάδας, διέπραξε νεαρό άτομο 22 ετών, το οποίο ύστερα από εκτεταμένες αστυνομικές έρευνες που εξελίχθηκαν το χρονικό διάστημα που μεσολάβησε, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη χθες (16.06.2014) το απόγευμα στη Γλυφάδα.

Με την εξιχνίαση της ανθρωποκτονίας και τη σύλληψη του δράστη απετράπη και άλλη ανθρωποκτονία, που σχεδίαζε να διαπράξει τις επόμενες ημέρες ο ίδιος και συγκεκριμένα την 21-6-2014. 

Το χρονικό 

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, η 41χρονη  άστεγη γυναίκα που σύχναζε στο χώρο της πλατείας πήγε και το συγκεκριμένο βράδυ να κοιμηθεί σε κάποιο παγκάκι της πλατείας Κατράκη όπου βρίσκεται η εκκλησιά του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης και είναι και η έδρα της Μητρόπολης Γλυφάδας.



Ο δράστης που ήταν αποφασισμένος να πάρει ανθρώπινη ζωή, μόλις η γυναίκα αποκοιμήθηκε της πολτοποίησε το κεφάλι με πέτρα, και έγραψε με το αίμα του θύματος σε κάθετη διάταξη τον αριθμό "666", το σύμβολο του σταυρού ανάποδα και ένα ακαθόριστο ακόμα σχήμα. 

Από τις έρευνες των αστυνομικών στην ευρύτερη περιοχή, εντοπίστηκε μέσα σε κάδο απορριμμάτων  και σε απόσταση 90 μέτρων περίπου από τη συγκεκριμένη πλατεία, μία μαύρη σακούλα σκουπιδιών με ίχνη αίματος, μέσα στην οποία, μεταξύ άλλων, υπήρχε και πέτρα επίσης με ίχνη αίματος.

Για την εξιχνίαση του εγκλήματος αυτού, που παρουσίαζε ιδιαίτερα χαρακτηριστικά ως προς τα ενδεχόμενα κίνητρα και τον τρόπο που διαπράχθηκε, πραγματοποιήθηκε εμπεριστατωμένη διερεύνηση, στο πλαίσιο της οποίας αξιολογήθηκαν και αξιοποιήθηκαν όλα τα ευρήματα, τα στοιχεία και τα δεδομένα που προέκυπταν, σε συνάρτηση με τις επιμέρους συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η ανθρωποκτονία.

Οι έρευνες εστιάστηκαν στην ευρύτερη περιοχή της Γλυφάδας και επικεντρώθηκαν στην αναζήτηση ατόμου ή/και ατόμων με συγκεκριμένο «προφίλ» και χαρακτηριστικά, όπως θρησκευτικές πεποιθήσεις, ψυχολογικές ιδιαιτερότητες, αποκλίνουσες συμπεριφορές κ.ά.

Εξίσου στοχευμένες έρευνες πραγματοποιήθηκαν στο διαδίκτυο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου εντοπίστηκαν συνομιλίες άγνωστου ατόμου, οι οποίες περιείχαν στοιχεία που δήλωναν  τη διάπραξης του εγκλήματος. 

Αποτέλεσμα των συντονισμένων αυτών αστυνομικών ενεργειών, ήταν να ταυτοποιηθούν σε πρώτη φάση τα στοιχεία του δράστη και στη συνέχεια να εντοπιστεί και να συλληφθεί. 

Από τις εργαστηριακές εξετάσεις της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών της Ελληνικής Αστυνομίας, ταυτοποιήθηκε τμήμα δακτυλικού αποτυπώματος του δράστη, στη σακούλα που εντοπίστηκε στον κάδο απορριμμάτων. 

Επιπλέον, από τις αναλύσεις του Τμήματος Βιολογικών Υλικών, το βιολογικό υλικό του 22χρονου ταυτοποιήθηκε με το αίμα που βρέθηκε στην επιγραφή πάνω στο παγκάκι, καθώς και με το αίμα πάνω στη σακούλα που περιείχε την πέτρα. Το αίμα που βρέθηκε πάνω στην πέτρα ταυτοποιήθηκε με το αίμα της άτυχης γυναίκας. 

Κατά την εξέταση του ο 22χρονος δράστης ομολόγησε τη διάπραξη της ανθρωποκτονίας, την οποία περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια. 

Κύριο χαρακτηριστικό είναι ότι σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του τη δολοφόνησε στο πλαίσιο σατανιστικής τελετουργίας.

Το συγκλονιστικό όμως είναι ότι όπως ομολόγησε, ετοίμαζε και δεύτερη δολοφονία και μάλιστα σε συγκεκριμένη ημερομηνία.  Στις 21-6-2014, ημέρα του θερινού ηλιοστασίου, που αποτελεί για τους σατανιστές ημέρα εορτασμού. 

Κατά τη σύλληψη του δράστη, βρέθηκαν στην κατοχή του δύο αυτοσχέδια τσιγάρα με ακατέργαστη κάνναβη και στο σπίτι του ποσότητα κάνναβης περίπου 165 γραμμαρίων. 

Σε βάρος ου 22χρονου σατανιστή σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα και σήμερα οδηγήθηκε στον  στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. 

Σατανιστικές τελετές και στην παραλία του Αγίου Αλεξάνδρου στο Ελληνικό 
Θα πρέπει τελειώνοντας  να σημειώσουμε πως στο παρελθόν υπήρξαν αναφορές για σατανιστικές τελετές στο παραλιακό μέτωπο του Ελληνικού και ειδικότερα στην εγκαταλελειμένη περιοχή του Αγίου Αλεξάνδρου όπου βρίσκεται και το ομώνυμο εξωκκλήσι. Κάτοικοι έχουν κάνει αναφορές στο παρελθόν, αλλά και πρόσφατα, για σατανιστικά τελετουργικά και για θυσίες ζώων. 

vimaonline.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου