Τετάρτη 4 Ιουνίου 2014

ΣΟΚ ΣΤΟΥΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΥΣ: ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗ ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΦΥΛΑΓΕ ΤΟ ΠΤΩΜΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΡΙΣΣΜΑ ΤΟΥ!!!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη στους Αμπελοκήπους.
Ένας άνδρας σκότωσε την φίλη του και φύλαγε το πτώμα της στο διαμέρισμα του ενώ το έγκλημα αποκαλύφθηκε μετά από καταγγελίες των γειτόνων για έντονη δυσοσμία.
Οι κάτοικοι της πολυκατοικίας στην οδό Ευρυτανίας στους Αμπελόκηπους τηλεφώνησαν στην ΕΛ.ΑΣ και έκαναν παράπονα για έντονη δυσοσμία η οποία προερχόταν από ένα διαμέρισμα. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Μιχάλη Λαγάνη στην ιστοσελίδα newsit.gr, οι άνδρες της Αστυνομίας έκαναν έφοδο στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου την 1η Ιουνίου και αυτό που αντίκρισαν είναι πέρα από κάθε λογική.
Οι αστυνομικοί είδαν ότι επάνω στο κρεβάτι βρισκόταν το πτώμα μιας γυναίκας σε αποσύνθεση. Ο 52χρονος άνδρας μόλις τους είδε άρχισε να φωνάζει: «Δεν την σκότωσα εγώ, δεν την σκότωσα εγώ». Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του newsit.gr, η 48χρονη γυναίκα ήταν από την Ιρλανδία, δούλευε σε μπαρ και την δολοφόνησε ο 52χρονος σύντροφος της μετά από καβγά που είχαν οι δυο τους.
Ήταν γνωστό ότι ο δράστης αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και είχε επιθετική συμπεριφορά, ωστόσο κανένας δεν περίμενε ότι θα έφθανε σε αυτό το σημείο.
Το πτώμα της άτυχης γυναίκας βρισκόταν στο σπίτι επί έναν μήνα μετά το έγκλημα και όπως ήταν φυσικό η μυρωδιά ήταν έντονη, γεγονός που παρακίνησε τους γείτονες και ειδοποίησαν την αστυνομία που έκανε έφοδο στο σπίτι.
Οι αστυνομικοί επικοινώνησαν με τον πατέρα του 52χρονου που κατοικεί στην Ζαχάρω Ηλείας και ο ίδιος τους είπε: «Ο γιος μου δε στέκει στα καλά του, έχει ψυχολογικά προβλήματα». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του newsit.gr, το πτώμα της 48χρονης Ιρλανδής δεν φέρει φανερά τραύματα από κάποια αντικείμενο ενώ αναμένονται τα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης.
newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου