Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΗΣ ΠΥΛΟΥ! ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ!

Σχόλιο: Για όσους ακόμη αμφιβάλλουν για το ποιος είναι ο Σαμαράς, ας τους να κοιμούνται. Πιθανόν να ξυπνήσουν όταν μια μέρα ακούσουν ότι μπήκε πωλητήριο και στην Ακρόπολη! 
"Αυτό που απομένει είναι να πληροφορηθούμε ότι ο κ Σαμαράς αποφάσισε να εκποιήσει και την Ακρόπολη", σχολίασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, προειδοποιώντας επιπλέον την "κυβέρνηση μειοψηφίας" ότι "δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκποιεί τη χώρα".
Ολόκληρη η δήλωση του Θ. Πετράκου
Έκπληκτοι οι πολίτες της Μεσσηνίας πληροφορήθηκαν την  αδιανόητη και απαράδεκτη απόφαση της Διυπουργικής Επιτροπής Αποκρατικοποιήσεων να μεταβιβαστούν στο ΤΑΙΠΕΔ 2 στρέμματα από το Κάστρο της Πύλου προφανώς για να πουληθούν. Αυτό που απομένει είναι να πληροφορηθούμε ότι ο κ Σαμαράς αποφάσισε να εκποιήσει και την Ακρόπολη.
Κ. Σαμαρά πρέπει να ντρέπεστε για την κατάπτυστη και αδιανόητη αυτή απόφασή σας. Οι πολίτες γνωρίζουν ότι πριν την κατάρρευση της κυβέρνησή σας έχετε αποφασίσει να ξεπουλήσετε τα πάντα. Ξεπερνάει όμως κάθε φαντασία να μεταβιβάζετε στο ΤΑΙΠΕΔ για να ξεπουλήσετε ακόμη και τμήμα του κάστρου της Πύλου. Ντροπή και αίσχος και πάλι. Αλήθεια μέχρι που θα φτάσει ο κατήφορός σας;
Ακυρώστε τώρα την κατάπτυστη απόφαση με την οποία μεταβιβάζονται στο ΤΑΙΠΕΔ 2 στρέμματα από το κάστρο της Πύλου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τους πολίτες να αντιδράσουν μαζικά και αγωνιστικά ώστε να αποτραπεί η εκποίηση τμήματος του κάστρου της Πύλου όπως και κάθε αρχαιολογικού χώρου αλλά και γενικά της Δημόσιας περιουσίας. Η κυβέρνηση μειοψηφίας δεν έχει κανένα δικαίωμα να εκποιεί τη χώρα. Να παραιτηθεί τώρα και να προχωρήσει στην προκήρυξη εκλογών για να μιλήσει ο λαός και να αναδείξει κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ.
left.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου