Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΚΑΙ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΦΤΩΝ

Ο Θεμιστοκλής και η ιστορική σημασία της Σαλαμίνας. Η ιστορία που μας γεμίζει περηφάνεια. Σήμερα όμως, ο Σαμαράς βγάζει στο σφυρί τον Τύμβο των Σαλαμινομάχων, την ίδια ώρα που η Σαλαμίνα στα ...ενδότερά της παρουσιάζει αυτό την εικόνα που προβάλλει το το site του νησιού salamina-press.blogspot.gr και το οποίο σημειώνει για το χάλι της Σαλαμίνας: 
Αυτό το νησί είναι κάτι σαν καθρέπτης του πιο ενδιαφέροντος κομματιού της Ελλάδας.Τα έχει όλα,ωραία βουνά,δάση,ιστορία,σάπια μεταλλικά κουφάρια, πλαστικά μπουκάλια που κολυμπάνε πάνω στη βυθισμένη ναυμαχία...

Σαλαμίνα Καλοκαίρι 2014!!!




Χρησιμοποιημένα Παμπερς. Νο.1 τροφή για σκύλους,γάτες,και καρακαξες. Παραγωγή, διάθεση από σκουπίδια ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ. Θα τα βρείτε σε όλη τη ΣΑΛΑΜΙΝΑ.

Το θέμα είναι απλό για τον Σαμαρά και τους υπηρέτες των τοκογλύφων: απαξιώνεται ιστορικούς τόπους, αρχαιολογικά σύμβολα και μνημεία ώστε να μπορούν να ξεπουληθούν πιο γρήγορα και σε εξευτελιστικές τιμές! 

Έτσι γίνεται και με τη Σαλαμίνα και με πολλά άλλα ιστορικά μας σύμβολα. Έτσι θα γίνει οσονούπω και με την Ακρόπολη. Στα χέρια του Σαμαρά η Ελλάδα ευτελίεται σε όλα τα επίπεδα! Και με τον μπουνταλά λαό να μην καταλαβαίνει τι του γίνεται και πού πάει το πράγμα. Όταν θα αντιληφθεί κάτι, τότε θα είναι πολύ αργά! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου