Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΖΑΒΕΛΑ ΚΑΙ ΜΑΝΙΑΤΗ! ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΕ ΦΙΡΙ ΦΙΡΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!

Φραστικό επεισόδιο είχαν χθες λίγο μετά το τέλος της προπόνησης της εθνικής μας ομάδας στο Αρακαζού ο Γιώργος Τζαβέλας με τον Γιάννη Μανιάτη.

Η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο Αρακαζού, πριν το ματς της 2ης αγωνιστικής μόλις είχε τελειώσει και οι παίκτες βρίσκονταν στα αποδυτήρια.
Εκεί ανέβηκε η ένταση μεταξύ των δύο ποδοσφαιριστών, που αντάλλαξαν ύβρεις και χρειάστηκε η επέμβαση των ψυχραιμότερων για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
Το ρόλο του ειρηνοποιού ανέλαβαν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Παναγιώτης Κονέ που μπήκαν στην μέση, πριν ξεφύγουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Οι δύο παίκτες ανέβασαν τους τόνους, με τον Μανιάτη να ακούγεται να λέει στον Τζαβέλλα "…δεν είναι ΠΑΟΚ εδώ".
Όμως υπήρξε ακόμη μεγαλύτερη ένταση, με τον Μανιάτη να απειλεί να βγάλει εισιτήρια για να επιστρέψει στην Ελλάδα, αλλά σύντομα οι τόνοι έπεσαν (πιθανώς και με κάποια εξήγηση από τον Τζαβέλλα) και το θέμα θεωρήθηκε λήξαν.
Το ρόλο του ειρηνοποιού ανέλαβαν ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Παναγιώτης Κονέ που μπήκαν στην μέση, πριν ξεφύγουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα.
Με αφορμή τα δημοσιεύματα που έκαναν λόγο για θερμό επεισόδια μεταξύ του Γιάννη Μανιάτη και του Γιώργου Τζαβέλλα, η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας τονίζει πως το εν λόγω περιστατικό ήταν μια στιγμή έντασης στην προπόνηση, που έλαβε μεγάλη διάσταση άνευ λόγου.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

"Εξ αφορμής των δημοσιευμάτων που περιγράφουν θερμό επεισόδιο μεταξύ των διεθνών ποδοσφαιριστών Γιάννη Μανιάτη και Γιώργου Τζαβέλλα, επισημαίνονται τα εξής:

Μια στιγμή έντασης στην προπόνηση της 17/6/2014, συνήθης στην καθημερινή ροή και λειτουργία μιας ομάδας, προσέλαβε έκταση και ερμηνεία δυσανάλογη με το περιστατικό.

Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της αποστολής της Εθνικής Ανδρών, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένοι, ως ομάδα, στον αυριανό αγώνα εναντίον της Ιαπωνίας, αντιλαμβανόμενοι απολύτως την κρισιμότητά του για την έκβαση της επιδιωκόμενης πρόκρισης στην επόμενη φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Μια στιγμιαία αντίδραση, συνεπώς, δεν μπορεί ούτε να αλλοιώσει ούτε να ακυρώσει το βασικό συστατικό επιτυχίας της Εθνικής, που είναι και θα παραμείνει ό,τι ήταν πάντοτε: ομάδα".

imerisia, thessbomb

8 σχόλια:

  1. ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. OI ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΟΣΗΜΟΥ ΠΑΝΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήνυμα μου προς την ΕΠΟ:

    Φύγετε όλοι σας όσο είναι νωρίς!

    Θέλετε, δεν θέλετε, το ψευτοεθνόσημο θα αλλάξει και θα μπει το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία όπως υπάρχει στον Α & Δ Παρατηρητή.

    Το χάρηκα πολύ που σας άλλαξε τα φώτα ο Βουλευτής των ΑΝΕΛ Τέρενς Κουίκ και απέδειξε γιατί δεν είναι σωστό το σήμα της εθνικής ομάδας που δεν είναι ούτε η ελληνική σημαία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο και πολλά συγχαρητήρια στον Τέρενς Κουίκ που απέδειξε ότι το σήμα της εθνικής ομάδας δεν είναι σωστό και υποστήριξε το γνήσιο εθνόσημο που είναι η ελληνική σημαία που υπάρχει στο μπλογκ εδώ.

    Επίσης περιμένω από το Τέρενς Κουίκ να πει τα εξής για να ενημερωθούμε όλοι μας:

    1) Ποιος ήταν αυτός που σχεδίασε το ψευτοεθνόσημο; Ήταν ή δεν ήταν ελληνικής καταγωγής;

    2) Γιατί υπήρχε και υπάρχει τόσα χρόνια αυτό το ψευτοεθνόσημο στις εμφανίσεις της εθνικής ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ότι και να κάνετε ρε λαμόγια της greece/nike στον αγώνα με την Ιαπωνία, εγώ δεν σας υπολογίζω γιατί μας είχατε γραμμένους στα παλιά σας τα παπούτσια και στα αρχ... σας!

    ΟΥΣΤ ΡΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ!!!!!!! ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κερδίσω-χάσω εγώ στο στοίχημα θα παίξω νίκη υπέρ της Ιαπωνίας!

    Δεν δίνω δεκάρα στην greece-nike το τι θα κάνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μόνο Ιαπωνία απόψε βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάγκες, είμαι ένας τρελοποιητής στιχάκιας και αφιερώνω ξανά copy-paste στην ομάδα που δεν είναι πια Εθνική Ελλάδος, αυτό το ωραίο ποιηματάκι... σε μορφή τραγουδιού.


    Greece/Nike

    Ελλάς, πόσο αυτοί σε αλλάξανε, έγινες Greece/Nike
    Μας λες έτσι απλά και do you like
    Έγινες συστημική μνημονιακή κατοχική και χάι
    Προτίμησες το άστρο του Δαυίδ να σε οδηγάει

    Greece/Nike
    Greece/Nike

    Ελλάς στα Euro και στα Μουντιάλ που πας
    Έκανες στην πάντα όλους εμάς
    Ελληνική σημαία μαζί σου δεν κουβαλάς
    Στις φανέλες σου το εβραιόσημο φοράς

    Greece/Nike
    Greece/Nike

    Τώρα πια δεν θέλω να σε ξαναδώ
    Ποτέ πια δεν θα σε λαχταρώ
    Κάνε τα παιχνίδια σου από κει και από δω
    Σαν ένα σκορποχώρι χαμένο ξωτικό

    Greece/Nike
    Greece/Nike

    ΑπάντησηΔιαγραφή