Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014

ΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΞΥΔΗ ΠΟΥ ΞΕΠΕΦΤΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΑΠΑΓΟΥ-ΧΟΛΑΡΓΟΥ! ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΥΡΗΤΗΡΙΟ-ΑΦΟΔΕΥΤΗΡΙΟ Η Λ. ΜΕΣΟΓΕΙΩΝ!

Αυτή είναι η κατάντα του σημερινού Παπάγου-Χολαργού! Η Λεωφόρος Μεσογείων γεμίζει ζητιάνους και αστέγους οι οποίοι αφοδεύουν και ουρούν πίσω από τους κάδους της Λ. Μεσογείων! 
Ο άνθρωπος της φωτογραφίας είναι μια θλιβερή περίπτωση. Τον έδιωξαν από το νοσοκομείο γιατί προφανώς δεν είχε να πληρώσει. Είναι με τις πυτζάμες έξω από τη στάση ΜΕΤΡΟ Χολαργού. Έχει απλώσει την...περιουσία του: τρεις χαρτοσακκούλες δυο μπουκάλια νερό κι ένα κυπελλάκι για την επαιτεία του. Το πόδι του είναι κατάμαυρο και όλη πληγές τις οποίες κατατρώνε οι μύγες! Με αργό, βαρύ βήμα ο άστεγος πήγε πίσω από τους κάδους απορριμμάτων κι έκανε τη σωματική του ανάγκη!
Δήμος Παπάγου-Χολαργός σωτήριον έτος 2014! Η κατάντια ενός δήμου που ενώ γνωρίζει να κυνηγάει τους καταστηματάρχες επειδή έχουν αναρτήσει τις επιγραφές τους κάθετα στον δρόμο, δεν συγκινείται μπροστά σε αυτή την κατάσταση που επικρατεί στην Λ. Μεσογείων! Και να σκεφτεί κανείς ότι πριν από μερικά χρόνια ο ίδιος δήμος τηρούσε αυστηρές προδιαγραφές γιατί ήταν ...Ολυμπιακός δήμος!  
Όμως η Ελλάς του 2014 είναι τριτοκοσμική μπροστά στην Ελλάδα του 2004!!!

9 σχόλια:

  1. ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ??????ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΙ!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ Ο ΔΗΜΟΣ
    ΠΑΠΑΓΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΤΟΜΑ???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο νεος δημαρχος και ολο το καινουργιο δημοτικο συμβουλιο που ειναι το ιδιο με το παλιο γιατι δεν εκαναν τιποτα τοσα χρονια για αυτη την κατασταση ; αστεγοι υπηρχαν και θα υπαρχουν ο Ξυδης σουφταιξε ; που ειναι ο Λιακος να δωσει δυο φραγκα απο την τσεπα του πεθερου να φυγει ο ανθρωπακος απο κει ; αλλα δεν τα λεμε αυτα βεβαια , Μακη , λεμε οτι φταιει ο Ξυδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε ξεφτίλα Μάκη όσο τα έπαιρνες από τον Ηλία προεκλογικά δεν έλεγες τίποτα. Γιατί ρε Μάκη δεν αναφέρεις πουθενά ότι Αντιδήμαρχος Καθαριότητας είναι η κάτοικος Παλληνης Τσικρικώνη και το πρωτοπαλίκαρο του Ξύδη ο Αποστολόπουλος. Αφού ρε ξεφτιλισμένε εχει καταντήσει έτσι ο Χολαργός γιατί ΕΣΥ υποστήριξες τους βασικούς υπεύθυνους Αποστολόπουλο - Τσικρικώνη προεκλογικά; Εύχομαι τώρα αυτοί οι άστεγοι να χεζουν και να κατουρουν μπροστά από το καταστημάτων σου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η αλήθεια είναι κ. Βραχιολίδη ότι αυτά έπρεπε να τα πείτε προεκλογικά. Και να επισημάνετε την ευθύνη των Αποστολόπουλο και Τσικρικώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ευθύνη είναι του Ξύδη,ο οποίος,στο πλαίσιο συμφωνιών που είχε κάνει,τοποθέτησε αντιδήμαρχο την Τσικρικώνη---τριτοκοσμική πόλη γίναμε--,τον Αποστολόπουλο σε δύο συνεχείς θητείες--πρόεδρο του Δ.Σ. και κατόπιν του ΔΟΚΜΕΠΑ,δηλ. της πρόνοιας με καλή αμοιβή,αλλά και την Μπουφούνου, πρ'ωην μαγείρισσα,στην κοινωνική πρόνοια,με καλή αμοιβή επίσης.Τί προσόντα έχουν όλοι αυτοί,εκτός από την συναλλαγή τους με τον Ξύδη;Για ποιό ανύπαρκτο έργο αμείβονται;Τελικά ο ικανός Ξύδης μύθος αποδείχθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να πάει ο άστεγος στο σπίτι του Αποστολόπουλου ή της Τσικρικώνη,οπότε και δεν θα τον βλέπουμε αφού θα είναι στο Πικέρμι,ή στο σπίτι του Ξύδη ή και στο σπίτι της Μπουφούνου που είναι και η πιο αρμόδια και θα τον βοηθήσει από το κοινωνικό παντοπωλείο,αλλά με τον όρο να ψηφίσει Αποστολόπουλο και στις επόμενες εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλλίτερα να πάει στη Μαρία ---φιλόλογο,ζωγράφο κλπ. στο ΚΑΠΗ ή στην άλλη Μαρία,τη χορεύτρια,κάπου θα τον διορίσει και θα έχει ασφάλιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή