Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

ΜΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ! ΚΑΤΑ 72 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ ΑΥΞΑΝΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!! ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ ...ΚΑΙ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ!

Εγκληματούν καθημερινά σε βάρος της χώρας και συνεχίζουν να παραμυθιάζουν τους πάντες με αισχρά ψέματα! Μπείτε μέσα στην επίσημη πηγή του δημόσιου χρέους, στο nationaldebtclocks.org και δείτε τι...πανηγύρι γίνεται με το χρέος της χώρας να αυξάνεται με ιλιγγιώδη ταχύτητα! Ξεπερνά το φράγμα του ήχου! 
Με περισσότερα από 1.000 ευρώ το δευτερόλεπτο αυξάνεται το δημόσιο χρέος, ενώ υπολογίζεται ότι η ημερήσια αύξηση αγγίζει τα τα 100.000 ευρώ! 
Το δε δημόσιο χρέος σε ποσοστό επί του ΑΕΠ έχει ξεπεράσει το 207%! Πρόκειται για απίστευτα νούμερα που έχουν οδηγήσει τη χώρα στο...νεκροτομείο. Και την ίδια ώρα, οι άθλιοι της κυβέρνησης της συμφοράς, Σαμαράς-Βενιζέλος λένε ότι η χώρα μας αφήνει την κρίση πίσω της και ότι μέσα στο 2014 θα έχουμε για πρώτη φορά καταγεγραμμένο ρυθμό ανάπτυξης μετά από 6 χρόνια ύφεσης! 
Οι πολιτικοί καραγκιόζηδες με πρώτο τον Βενιζέλο λένε επίσης ότι το χρέος αυτό είναι βιώσιμο!!! Έχουν αποτελειώσει τη χώρα η οποία θα γεννά παιδιά-σκλάβους, το δε κράτος δεν θα είναι ούτε κατά χιλιοστό ελληνικό! 
Αυτή είναι η προδοσία της χώρας και αυτούς τους πολιτικούς απατεώνες εξακολουθεί και ψηφίζει ο λαός για να διαχειρίζονταιν τις τύχες του! Ναι, ψηφίζει αυτούς που δεν μπορούν να μοιράσουν δυο γαϊδουριών άχυρα.
Δείτε το χρέος πόσο ήταν πριν από 3 μέρες (κάτω) και πόσο είναι σήμερα (πάνω) .

2 σχόλια:

  1. Το πιο τραγικό στοιχείο σε αυτή την εικόνα είναι το γκρέμισμα του ΑΕΠ. Ετσι κι' αλλιώς το χρέος είναι μη διαχειρίσιμο. Αλλά το ΑΕΠ συρρικνώνεται καθημερινά με ταχύτατους ρυθμούς και η κυβέρνηση μιλάει ανερυθρίαστα για ανάπτυξη, δηλ. για αύξηση του ΑΕΠ.
    Στις 30/1/14 το χρέος ήταν στο ίδιο περίπου σημείο με σήμερα - 341,4 δις -. Αλλά το ΑΕΠ ήταν 183 δις και ο λόγος χρέος/ΑΕΠ 186,5%. Σήμερα το χρέος είναι 341,6 δις, το ΑΕΠ είναι 164,7 δις, δηλ χαμηλότερο κατά 11%, δηλ. ύφεση 11% τους 6 τελευταίους μήνες. Ο λόγος χρέος/ΑΕΠ είναι σήμερα 207,5% !!
    Η εντυπωσιακή διαφορά των 2,5 δις των τριών τελευταίων ημερών στο χρέος οφείλεται στην επιτυ-χέστα-την έξοδο στις αγορές τη Δευτέρα. Δηλ. με το που ξεμυτάμε, έρχεται και η σφαλιάρα στα νούμερα.
    Οσο γιοα τον ημερήσιο ρυθμό ανόδου, δεν είναι μόνον 100.000€ αλλά ~ 70.000.000€

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βγαίνουνε, λένε, στις αγορές κάθε τόσο, για να βελτιώσουν την καμπύλη των επιτοκίων. Αλλά το μέσο επιτόκιο μένει καρφωμένο στο 7,5%. Αυτό προκύπτει από την ετήσια άνοδο του χρέους κατά ~ 25 δις, όταν το χρέος είναι της τάξεως των 340 δις.
    Αστιεύεσαι ; πού θα βρουν οι τοκογλύφοι καλύτερο καταφύγιο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή