Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΔΕΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ 13ο-14ο ΜΙΣΘΟ! ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ...

Τέτοια ψεύδη και απάτες δεν έχει ματαδεί ο ελληνικός λαός από κανένα πολιτικό. 
Αποτελεί μνημείο πολιτικού απατεώνα η περίπτωση Σαμαρά με τα Ζάππεια και τις θεατρινίστικές παραστάσεις που έστηνε. 
Από κάτω το πόπολο χτύπαγε παλαμάκια! Αντί να φτύσουν τον εαυτό τους, οι περισσότεροι από αυτούς σαν τα πρόβατα ακολουθούν μέχρι σήμερα τον πολιτικό δράκουλα Σαμαρά που κάνει τα ακριβως αντίθετα απ'όσα δεσμευόταν. 
Δείτε τι έλεγε για την ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, τον 13ο-14ο μισθό και τις περικοπές σε μισθούς-συντάξεις. Ακολουθεί το βίντεο:
Σαμαράς: "Δεν μπορούμε να σκοτώνουμε μονάδες της ΔΕΗ για ένα κομμάτι ψωμί, επιλεγμένες μάλιστα με κομματικά ή μικροκομματικά κριτήρια. Εδώ πια είναι ζήτημα εθνικού συμφέροντος. Το είπα και πέρσι από τον χώρο αυτό, το επαναλαμβάνω και σήμερα, η ιδιωτικοποίηση ιδιαίτερα της ενέργειας απαιτεί στρατηγικό σχεδιασμό που θα υπάρξει άμεσα χωρίς αυτό, ό,τι τώρα δίνουμε αύριο θα το μετανιώνουμε ή θα το πληρώνουμε πολλαπλάσια". 
Και συνεχίζει ο πολιτικός απατεώνας: "Πρώτα-πρώτα ξεκαθαρίζουμε: δεν υπάρχει θέμα για τον 13ο και 14ο μισθό, που δεν πρόκειται να μειωθεί"!
Κάργα τα παλαμάκια από τους χαχόλους από κάτω!
Και ο Σαμαράς καταλήγει: "Και δεσμεύομαι να κάνω τα πάντα ώστε να μην υπάρξουν ξανά οριζόντιες περικοπές"!!! Δοξάστε τον!!! 
(Όχι, δεν έχει καμία σχέση με εγκληματική οργάνωση. Το διευκρινίζουμε, μην παρεξηγηθούμε)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου