Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΤΑ “ΕΧΟΥΝ ΑΡΠΑΞΕΙ” ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΤΩΝ 298 ΕΠΙΒΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ!

Προκαλεί εμετό! Γνωστής ταυτότητας καθεστωτικοί “παπαγάλοι” σε απ’ευθείας σύνδεση με το Μαξίμου και τις πολιτικές αθλιότητες Βενιζέλου(γνωστός από τις χειραψίες με τους κτηνώδεις κυβερνητικούς Ναζί της Ουκρανικής κομητείας των ολιγαρχών που κυβερνάνε την περιοχή), τις τελευταίες ώρες και μετά την κατάρριψη από πράκτορες των ΗΠΑ, του Ισραήλ και της Γερμανίας του Μαλαισιανού πολιτικού αεροσκάφους(είναι πασιφανές ότι δεν πρόκειται για λάθος αλλά για καλοστημένη προβοκάτσια, κάτι που θα αποδειχτεί σε λίγες μέρες), επιδίδονται σε συνεχείς αναρτήσεις και αναφορές υιοθετώντας πρακτόρικες διαρροές από φιλοδυτικά μέσα. Προσπαθούν να ενοχοποιήσουν τους Ρώσους: Αυτοί είναι οι δολοφόνοι, αυτοί ευθύνονται.
Αφού φυσικά τους ρωτήσουμε “΄πόσο πάει το μαλλί” και τι τους έχουν τάξει για να γράφουν ένα σωρό επικίνδυνες ανακρίβειες κατά της Ρωσικής κυβέρνησης αλλά και των ανταρτών αυτονομιστών, καλό θα ήταν να μην τους ακολουθήσει κανένας. Πρόκειται για φιλοχρήματος και βουλιμικούς “δημοσιογράφους” που τα αρπάζουν από το ντόπιο τραπεζικό σύστημα. Έχουν όλοι τους γνωστό ονοματεπώνυμο και φάτσα γουρουνιού. Δεν αλλάζει ούτε μέσα στις βίλες όπου ζουν ούτε στα πανάκριβα αυτοκίνητα που επιβαίνουν. Γουρούνια…Διαγράψτε τους από τον υπολογιστή σας και από την οθόνη της τηλεόρασης σας.
——————————————————————————-
Το περιστατικό που συγκλονίζει εκ νέου τον πλανήτη βρίσκεται υπό ένα απόλυτο πέπλο μυστηρίου, καθώς, κανένας δεν γνωρίζει ποιος τελικά κατέρριψε το αεροσκάφος.
Η νέα τραγωδία με αεροσκάφος Boeing 777 των μαλαισιανών αερογραμμών σημειώθηκε λίγους μόνο μήνες έπειτα από την εξαφάνιση της πτήσης MH370 της εταιρείας, ενώ πετούσε από το Άμστερνταμ με προορισμό την Κουάλα Λουμπούρ.
Σωστικά συνεργεία που βρέθηκαν στον τόπο της τραγωδίας έκαναν λόγο για διαμελισμένα πτώματα τα οποία έχουν εκτοξευθεί σε απόσταση 15 χλμ. και ανέφεραν πως έχουν εντοπίσει περίπου 100 σορούς.
ukraine13_529_355
Σύμφωνα με πληροφορίες που προέρχονται από την ουκρανική κυβέρνηση το αεροσκάφος κατερρίφθη από πύραυλο εδάφους-αέρος τύπου BUK, ενώ πετούσε σε ύψος 10.000 μέτρων και πέντε λεπτά πριν εισέλθει στον ρωσικό εναέριο χώρο.
Σύμφωνα με αξιωματούχο, οι αμερικανικοί δορυφόροι κατέγραψαν το κτύπημα στο αεροπλάνο, όχι το σημείο εκτόξευσης του πυραύλου.
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου