Παρασκευή 25 Ιουλίου 2014

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ! ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

«Ερυθρόλευκος» μονόλογος
Ο Ολυμπιακός ικανοποίησε τους ομογενείς φιλάθλους που έσπευσαν να τον δουν από κοντά, αλλά και όσους τον παρακολούθησαν από τους τηλεοπτικούς δέκτες ανοίγοντας το σκορ με τον φορμαρισμένο Τσόρι στο 16'.
Ο Αργεντινός απέδειξε και σε συνθήκες αγώνα ότι βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα και θα είναι το Α και το Ω του φετινού Ολυμπιακού. Ξεκίνησε τη φάση από τον άξονα, συνεργάστηκε άψογα με τον Ντοσεβί κι άνοιξε το σκορ με ιδανικό τελείωμα.
Στο 24' ο Φουστέρ με διαγώνιο σουτ άγγιξε το δεύτερο γκολ για τους Πειραιώτες, ενώ στο 38' ο Μαζουάκου που ήταν πολύ καλός στο αριστερό άκρο είχε ένα πολύ καλό σουτ, το οποίο έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ ο πορτιέρε των Ιταλών.
Το κόρνερ έκλεισε με άλλη μια καλή φάση για τον Ολυμπιακό με τον Πόλι να διώχνει πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Παπάζογλου έπειτα από κόρνερ του Τσόρι στο 39'. Κάπως έτσι έκλεισε το πρώτο ημίχρονο με τους «ερυθρόλευκους» να παρουσιάζουν ιδιαίτερα καλή εικόνα έχοντας για κορυφαίους τους Τσόρι, Ντοσεβί, Μαζουάκου, Ομάρ και Κασάμι, ενώ και οι υπόλοιποι πήγαν πολύ καλά.
Αντίθετα, η Μίλαν είχε μια φάση με τον Ελ Σαραουί στο 4ο λεπτό κι άλλη μία με το «τσαφ» του Πατσίνι από καλή θέση στο 45'.
Αλλαγές και γκολ!
Ο Μίτσελ έκανε αλλαγές βάζοντας στο ματς τους Χολέμπας, Μανιάτη, Αυλωνίτη και τον Διαμαντάκο με τον Χολέμπας να παίζει αριστερό μπακ και τον Μαζουάκου εξτρέμ. Ο τελευταίος έπειτα από μια πολύ καλή πάσα του Κασάμι έφτιαξε το 2-0 του Διαμαντάκου στο 49' με τον νεαρό φορ να κινείται εξαιρετικά στο χώρο και να σκοράρει!
Η Μίλαν προσπάθησε να απαντήσει όμως στάθηκε άτυχη, καθώς το σουτ του Σαπονάρα στο 55' τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ρομπέρτο.
Οσον αφορά στις υπόλοιπες αλλαγές, ο Μίτσελ έριξε στο ματς στο 61' τους Κολοβό, Σιόβα και Σαβιόλα, ενώ στο 71' μπήκαν οι Μπουχαλάκης, Γκαζαριάν και Σαλίνο.
Στο 57' ο Ολυμπιακός βγήκε στην κόντρα με τον Ντοσεβί να χάνει την ευκαιρία να κάνει το 3-0, κάτι που τελικά έγινε στο 78' με την γκολάρα του Μπουχαλάκη να βάζει το κερασάκι στην τούρτα!
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Ρομπέρτο, Ελαμπντελαουί (72' Σαλίνο), Μανωλάς (46' Αυλωνίτης), Αμπιντάλ (61' Σιόβας), Μαζουακού (72' Γκαζαριάν), Σάμαρης (46' Μανιάτης), Κασάμι (72' Μπουχαλάκης), Ντοσεβί (61' Σαβιόλα), Φουστέρ (46' Χολέμπας), Ντομίνγκες (61' Κολοβός), Παπάζογλου (46' Διαμαντάκος)
ΜΙΛΑΝ: Γκάμπριελ (61' Αγκάτσι), Τζιακάρντο (77' Ντε Σίλιο), Μπονέρα (61' Μεξές), Ραμί (61' Άλεξ), Αλμπετράτσι, Κριστάντε, Πόλι (76' Μαστάλι), Σαπονάρα (84' Μόντιτς), Ελ Σαράουι, Νιανγκ (76' Χόντα), Πατσίνι

sentragoal.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου