Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ....ΦΟΥΡΝΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ 40 ΒΑΘΜΟΥΣ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ. Η ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ!

Την ανηφόρα τραβάει ο υδράργυρος. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, υπάρχει το ενδεχόμενο να καταγραφούν και 40αρια.
Αναλυτική πρόγνωση
Ηλιοφάνεια σε ολόκληρη τη χώρα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, περιμένουμε την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 32 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 19 έως 36 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 21 έως 36 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα, από 19 έως 34 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 22 έως 32 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη με τη μέγιστη στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου να φτάνει τους 34 βαθμούς.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Κεντρικό και Δυτικό Κρητικό ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια και ζέστη, περιμένουμε την Τετάρτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει τους 36 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και από το απόγευμα ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Νότιο Ευβοϊκό ασθενείς και το απόγευμα νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι.
Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, περιμένουμε την Τετάρτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 32 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και το μεσημέρι νοτιοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.
Πέφτει η θερμοκρασία την Πέμπτη
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Πέμπτη, 10 Ιουλίου, και μόνο στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια τοπικά 6 μποφόρ. Σε μικρή πτώση η θερμοκρασία, κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια.
Νεφώσεις και τοπικές βροχές την Παρασκευή
Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός την Παρασκευή, 11 Ιουλίου. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές, κυρίως στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα νότια πελάγη τοπικά 6 μποφόρ. Χωρίς αξιόλογη μεταβολή η θερμοκρασία.
koolnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου