Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

ΣΚΛΗΡΟ ΒΙΝΤΕΟ: Η ΕΞΟΝΤΩΣΗ 4 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΒΑΤΡΑΧΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΙΣΔΥΣΑΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ!

Τη ζωή τους έχασαν τέσσερις ένοπλοι Παλαιστίνιοι από πυρά Ισραηλινών στρατιωτών όταν επιχείρησαν να διεισδύσουν στη χώρα δια θαλάσσης, προερχόμενοι από τη Λωρίδα της Γάζας.
Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, τέσσερις ένοπλοι σκοτώθηκαν στην παραλία Ζικίμ του Ισραήλ, σε απόσταση 2,5 χιλιομέτρων από τα σύνορα με τη Γάζα. Οι Ταξιαρχίες Εζεντίν αλ Κάσαμ, ο ένοπλος βραχίονας της Χαμάς, ανέλαβε την ευθύνη για την επιχείρηση στην περιοχή αυτή, χωρίς όμως να κάνει καμία αναφορά σε απώλειες.
Όμως η προσπάθεια δεν είχε καμία επιτυχία καθώς ομάδα ενόπλων φρουρών απαρτιζόμενη από πολίτες που έχουν κληθεί να ενισχύσουν τις μονάδες του Ισραηλινού στρατού από παρακείμενο Ισραηλινό οικισμό τους αντιλήφθηκε και ουσιαστικά τους "περίμενε" στην παραλία.
Οι εξοπλισμένοι με τυφέκια εφόδου Μ-4 σε συνδυασμό με εκτοξευτή βομβίδων Μ-203 φερόμενο επί του όπλου διεξήγαγαν μια μικρή μάχη με τους 4 Pαλαστινίους βατραχανθρώπους. 
“'Ενας στρατιώτης στα αριστερά διακρίνεται να απασφαλίζει το όπλο του και μετά τρέχουν να σωθούν καθώς ένα μαχητικό ελικόπτερο τους βομβαρδίζει από ψηλά.”  πιθανότατα τύπου AH-64A "Peten" σχολίασαν Ισραηλινά έντυπα.
Την όλη επιχείρηση καθώς είχαν ειδοποιηθεί και οι μονάδες του στρατού του ναυτικού και της αεροπορίας κάλυπτε από αέρος UAV τύπου  Hermes 450 που μετέδιδε την εικόνα σε real-time σε περιπολικό τύπου Super Dvora Mark III ή Shaldag που χρησιμοποίησε τον πυργο οπλισμού Typhoon με πυροβόλο των 25mm το οποίο έπληξε τους εισβολείς από πίσω εξοντώνοντας τους.
Συνολικά σκοτώθηκαν και οι 4 Παλαιστίνιοι ενώ τραυματίστηκε και ένας Ισραηλινός φρουρός.


defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου