Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

ΧΑΡΗΣ ΚΟΥΓΙΟΥΜΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: ΜΕΡΙΜΝΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΟΥΜΕ ΕΠΑΞΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΑΝ...

Αγαπητέ κύριε Βραχιολίδη,

Θεωρώ απαραίτητο να διευκρινίσω κάποιες πολιτικές μας επιλογές σχετικά με το άρθρο σας με τίτλο «Δεν θα αφήσουν σε χλωρό κλαρί τον νέο δήμαρχο Ηλία Αποστολόπουλο».

Θα ήθελα να τονίσω ότι η παράταξή μας είναι ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΗ και όπως προέκυψε από τις δύο μετεκλογικές μας Γενικές Συνελεύσεις που πραγματοποιήσαμε, δεν υπάρχει καμία στοχοπροσήλωση των επόμενων δημοτικών εκλογών και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν πολιτικοί αντίπαλοι για μας.

Μοναδική μας μέριμνα θα είναι να εκπροσωπήσουμε επάξια τους πολίτες που μας εμπιστεύθηκαν και μας ψήφισαν, να συμβάλουμε στην προσπάθεια της δημοτικής αρχής προς όφελός τους και να δημιουργήσουμε πλειοψηφική συνείδηση ως προς την αναγκαιότητα της υλοποίησης των 8Προτάσεων.

Γι αυτό ακριβώς το λόγο ανταποκριθήκαμε άμεσα στο προφορικό κάλεσμα του νέου δημάρχου και του καταθέσαμε συγκεκριμένες προτάσεις έτσι ώστε με τις γνώσεις μας να τον βοηθήσουμε να προετοιμαστεί εγκαίρως εν όψει της ανάληψης των καθηκόντων του.

Επισημάναμε εγκαίρως ότι οι εξελίξεις τρέχουν και άμεσα επιβεβαιωθήκαμε καθώς ο δήμος έχει να αντιμετωπίσει σωρεία κυβερνητικών αιφνιδιαστικών αποφάσεων εν μέσω καλοκαιριού. 

Απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης είναι η εξασφάλιση ευρύτερων συνεργασιών για το καλό των πολιτών του δήμου μας.

Μοναδική μας μέριμνα είναι η επιτυχία της δημοτικής αρχής στο δύσκολο έργο της.

Εμείς κατά την διάρκεια της πενταετίας δεν θα έχουμε αντιπάλους άλλους, από τα προβλήματα του δήμου.
Θα καταθέτουμε εντός των πλαισίων του θεσμικού μας ρόλου, συνεχώς θετικές προτάσεις με σκοπό να δυναμώσουμε με ιδέες και γνώσεις την δημοτική αρχή για να πετύχει το καλύτερο δυνατόν για τους συμπολίτες μας. Θα αποκαλύπτουμε τί θα κάναμε εμείς, αν ήμασταν στην δημοτική αρχή για να την επιτυχία του δημοτικού έργου.

Παρακαλώ, λοιπόν, οι ενέργειές μας και οι δράσεις μας να μην εκλαμβάνονται ως ανταγωνιστικές, αλλά ως συμπληρωματικές στο έργο της νέας δημοτικής αρχής, διότι αυτή είναι η απόφαση της Γενικής μας Συνέλευσης και το αποτέλεσμα των δημοκρατικών μας διαδικασιών.

Σας ευχαριστώ
Χάρης Κουγιουμτζόπουλος
Επικεφαλής της "Συνεργασίας για τις 8Προτάσεις"


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου