Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΙ ΣΤΟ ΜΕΤΣΟΒΙΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ! ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΛΟΒΕΡΔΟΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ!!!

Δείτε εικόνες και βγάλτε συμπέρασμα για το επίπεδο της Ανώτατης Παιδείας στη χώρα μας. Ο Σαμαράς και ο Λοβέρδος ουσιαστικά βάζουν λουκέτο στα Πανεπιστήμια και το Πολυτεχνείο.
Οι διοικητικοί υπάλληλοι παρά το ότι είχαν λάβει διαβεβαίωση από τον περασμένο Δεκέμβριο ότι θα αξιοποιηθούν και δεν θα τεθούν σε διαθεσιμότητα, με το που ανέλαβε ο Λοβέρδος Υπουργός Παιδείας, πήρε το "τσεκούρι" και τους ...έκοψε τον λαιμό:
τους έθεσε σε διαθεσιμότητα. Έτσι, οι διοικητικοί ξεκίνησαν απεργία στα Πενεπιστήμια και το Πολυτχενείο, με αποτέλεσμα ξανά-μανά να ζούμε τις ίδιες και χειρότερες καταστάσεις από αυτές του περασμένου Σεπτεμβρίου! Λουκέτο στα Πανεπιστήμια και το Μετσόβιο Πολυτχενείο, χωρίς μαθήματα και εξετάσεις για τους φοιτητές. Και μόλις προχθές, άγνωστοι μπήκαν στο Μετσόβιο Πολυτεχνείο και το ρήμαξαν!!!
Η Παιδεία αχρηστεύθηκε στην Ελλάδα με αποκλειστική ευθύνη των ίδιων των πολιτικών. Προφανώς και έχουν λάβει εντολές από τους τροϊκανούς να απαξιώσουν παντελώς την δημόσια εκπαίδευση μέχρι να την οδηγήσουν στην ολοκληρωτική κατάργησή της.
Όπως ακριβώς έγινε με την ΕΡΤ που σε μια μέρα μπήκε...μαύρο σκοτάδι, το ίδιο θα επιδιωχθεί να γίνει και με τα Πανεπιστήμια-Πολυτεχνεία. Θα καταργηθούν σχολέ, θα κλείσουν πανεπιστήμια και πολυτεχνικές σχολές, με συνέπεια να βγουν στην αφρό τα ιδιωτικά πανεπιστήμια και τα κολλέγια τα οποία θα αντικαταστήσουν τις σπουδές των δημόσιων ΑΕΙ! 
Όσοι δεν θα έχουν λεφτά για να σπουδάσουν στα ιδιωτικά Πανεπιστήμια θα γίνουν εγάτες ή τεχνίτες. Ό,τι ακριβώς επιζητούν οι δανειστές: να καταστήσουν τον Έλληνα σερβιτόρο και υπηρέτη των Γερμανών και των υπόλοιπων τοκογλύφων! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου