Κυριακή 27 Ιουλίου 2014

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΕ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ; ΓΙΑ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ Ο ΙΔΙΟΣ...

Μας το έστειλε αναγνώστης με το εξής σχόλιο: Δείτε πώς είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμο του Παναγιώτη Κονέ, όπως το εμφανίζουν στις αλβανικές εφημερίδες: Gjergji Kone".  Δηλαδή "Γιώργος Κονέ" 
Μάλιστα η Αλβανική εφημερίδα fishmedia.info έχει και τον εξής τίτλο: Γιώργος Kone: Μην με πείτε Αλβανό, γιατί είμαι Έλληνας".
Η παρουσίαση μαζί με τη μίνι συνέντευξη που έδωσε ο Παναγιώτης Κονέ στην Αλβανική εφημερίδα, έλεγε: "Είναι Αλβανός ποδοσφαιριστής. Όμως, ο Γιώργος Κονέ αισθάνεται περισσότερο Έλληνας. Επιπλέον, αποτρέπει να τον αποκαλούν Γιώργο, αφού διευκρίνισε ότι ανήκει στην ελληνική ιθαγένεια και το νέο του όνομα είναι ο Παναγιώτης Γιώργος Κονέ. «Η Ελλάδα μου έδωσε τα πάντα, ως άτομο και ως παίκτη. Είμαι ευγνώμων και οφείλω σε αυτή τη χώρα, που ήταν ο οικοδεσπότης του πατέρα μου, όταν ως βιολόγος αποφάσισε να έρεθουμε και να ζήσουμε εδώ», δήλωσε ο Κονέ, ο οποίος απέρριψε την εθνική ομάδα της Αλβανίας και αντιπροσωπεύει την ελληνική. Γεννημένος στα Τίρανα, 25-χρονών σήμερα είναι  μέλος της ιταλικής ομάδας της Μπολόνια. Εκτός από τον Κονέ, ο άλλος Αλβανός ποδοσφαιριστής Σωτήρης Νίνης δεν δέχεται ότι είναι Αλβανός, αφού   αισθάνεται Έλληνας και άλλαξε το όνομά του σε Σωτήρης Νίνης, για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα". 
Μπράβο στον Κονέ. Η Ελλάδα είναι ιδέα και όποιος πραγματικά έχει λάβει ελληνική παιδεία και αισθάνεται στο αίμα του ότι κυλάει ελληνικό αίμα, είναι ΕΛΛΗΝΑΣ. 

3 σχόλια:

  1. To θέμα δεν είναι το πραγματικό όνομα αυτού του παίκτη. Το θέμα είναι ότι δεν έχει πείσει κανέναν ακόμα για το πόσο Έλληνας είναι όπως και άλλοι συμπατριώτες τους που προέρχονται από την Αλβανία που έχουν ελληνοποιηθεί. Λέει όλα αυτά και αισθάνεται Έλληνας. Εκφράζω μια αντίθετη άποψη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το βλέπουμε πόσο Έλληνας αισθάνεται ο Κονέ όταν χαιρετάει σχηματίζοντας τον δικέφαλο αετό της Αλβανίας. Είναι Αλβανός γεννημμένος στα Τίρανα. Ο Σωτήρης Νίνης είναι Έλληνας γεννημένος στη Χειμάρα. Γη ελληνική για όσους δεν γνωρίζουν. Μην γράφετε μπούρδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ela re nationalista,diavaze kanena vivlio tis prokopis oxi mono ti sou didaksan sto sto sxoleio i sthn xrusoi avgi

    ΑπάντησηΔιαγραφή