Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΚΑΠΡΙΤΙΣΙΑ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ: Η ΣΥΖΥΓΟΣ-ΑΕΡΟΣΥΝΟΔΟΣ ΓΛΙΤΩΣΕ ΣΤΟ ΤΣΑΚ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΙΝΔΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ, Ο ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΗΣ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΜΟΙΡΑΙΑ ΠΤΗΣΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

Η σύζυγος του Sanjid Singh, η οποία εργάζεται ως..

αεροσυνοδός, γλίτωσε από την εξαφάνιση του Boeing της Malaysian Airlines στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς την τελευταία στιγμή αλλαξε βάρδια και δεν μπήκε ποτέ στη μοιραία πτήση

Tραγικό παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον 41χρονο Sanjid Singh, ο οποίος συγκαταλέγεται ανάμεσα στις 298 ψυχές που έχασαν τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε πάνω από την Ουκρανία. Ο άτυχος φροντιστής, που είχε καταγωγή απο την Ινδία, ζήτησε από συνάδελφό του να αλλάξουν βάρδιες και έτσι μπήκε στη μοιραία πτήση του Boeing της Malaysian Airlines... κλείνοντας το μάτι στο θάνατο.

Η οικογένειά του αδυνατεί να πιστέψει την τραγωδία που τους χτύπησε την πόρτα. Η τραγική ειρωνεία εδώ είναι ότι η σύζυγος του Sanjid Singh, η οποία εργάζεται ως αεροσυνοδός, πριν από 131 μέρες, γλίτωσε από την εξαφάνιση του Boeing της Malaysian Airlines στον Ινδικό Ωκεανό, καθώς την τελευταία στιγμή αλλαξε βάρδια και δεν μπήκε ποτέ στη μοιραία πτήση.

Δυστυχώς ο 41χρονος φροντιστής δε στάθηκε το ίδιο τυχερός.


kamikaze.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου