Τρίτη 15 Ιουλίου 2014

ΙΔΟΥ ΠΟΣΟ ΣΚΛΗΡΑ ΘΑ ...ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥΛΟΣ, ΤΙΓΚΑΣ Κ.Α.

Ακόμη και αξίνες ή γκασμάδες είναι αποφασισμένοι να πάρουν οι τοπικοί άρχοντες για τον Δήμο!

Στις 5 Ιουνίου με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρα περιβάλλοντος, η Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού (ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ.) οργάνωσε διήμερο αποψι­λώσεων από ξερά χόρτα, στον παρακείμενο στο Δ.Ο.Π.Α.Π. χώρο, σε περιοχή που έχει δώσει αρκετές πυρκαγιές στο παρελθόν.
Το καλό παράδειγμα σκληρής δουλειάς έδωσε ο νέος δήμαρχος Παπάγου-Χολαργού Ηλίας Αποστολόπουλος, επικεφαλής πολυμελούς ομάδας του συνδυασμού "Μαζί για την πόλη μας", όπως επίσης ο επικεφαλής της "Ανε­ξάρτητης Ενωτικής Κίνησης Παπάγου-Χολαργού", Κώστας-Πολυχρόνης Τίγκας, μαζί με ομάδα μελών της κίνησης του αλλά και ο Χάρης Κουγιουμ-τζόπουλος επικεφαλής ομάδας του συνδυασμού "8 προτάσεις"και η Αναστα­σία Κανελοπούλου, από το "Δίκτυο Πολιτών Χολαργού-Παπάγου".
Το παρόν έδωσε και τις δύο ημέρες ο πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Α.Π. Άγγελος Μπελιτσάκος, όπως επίσης συμμετείχαν μέλη της ομάδας ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ, εθελοντές πολίτες και ΙΟμελης ομάδα του Ο.Κ.Α.Ν.Α. . Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε, πιστεύουμε ότι αποτελούν τον προάγγελο αυτών που θα βιώσουν οι Χολαρ-γιώτες-Παπαγιώτες τα επόμενα 5 χρόνια. Η νέα δημοτική θητεία με δήμαρχο τον Ηλία Αποστολόπουλο θα απαρτίζεται από τοπικούς άρχοντες οι οποίοι θα δουλέψουν με πάθος και αγάπη για τον δήμο τους. Είναι αποφασισμένοι να πιάσουν στα χέρια τους αξίνες, τσουγκράνες και τσάπες για να φτιάξουν έναν καλύτερο δήμο. Τους ευχόμαστε καλή θητεία!!!
Αναδημοσίευση από το πρώτο θέμα της έντυπη εφημερίδας "Ανεξάρτητος & Διπλωματικός Παρατηρητής"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου