Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΙΣΟΠΕΔΩΣΑΝ ΤΗ Ν. ΕΡΥΘΡΑΙΑ ΜΕ ΔΥΝΑΜΙΤΗ! ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΣΜΠΩΚΟΥ, ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΟΥ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ!

- Για δεύτερη φορά σε δύο μήνες γίνεται στόχος το κτήριο που ανήκει στην αδελφή του πρώην συνεργάτη του Α. Τσοχατζόπουλου 
- Για δύο δράστες που πέταξαν δυναμίτη κάνουν λόγο οι μάρτυρες, χρησιμοποίησαν βραδύκαυστο φιτίλι λέει η αστυνομία
- Τεράστιες ζημιές σε καταστήματα και αυτοκίνητα γειτόνων που έζησαν ξανά τον ίδιο εφιάλτη.










Στις 15 του περασμένου Μαϊου έγινε το πρώτο χτύπημα. Ο εκρηκτικός μηχανισμός σάρωσε κυριολεκτικά το κρήτιο σε σημείο που χρειάστηκαν ημέρες μέχρι να διαπιστωθεί ότι επρόκειτο για εγκληματική ενέργεια και όχι για ατύχημα με τη φιάλη προπανίου του εστιατορίου La Scala στο ισόγειο.



Σήμερα τα ξημερώματα το κτήριο που ανήκει στην αδελφή του καταδικασμένου για το σκάνδαλο των εξοπλισμών Ι. Σμπώκου μπήκε και πάλι στο στόχαστρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες η ιδιοκτήτρια, αδελφή του πρώην συνεργάτη του Α. Τσοχατζόπουλου, είχε καταγγείλει στην αστυνομία ότι και μετά την προηγούμενη έκρηξη εξακολουθούσε να δέχεται απειλές μέσω τηλεφώνου από αγνώστους. Σύμφωνα με πληροφορίες η γυναίκα είχε λάβει κάποια μέτρα αυτοπροστασίας.






Τα ξημερώματα σήμερα, σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν μάρτυρες, δύο άτομα με μια μηχανή πλησίασαν στο κτήριο στη συμβολή των οδών Κολοκοτρώνη και Κύπρου στη Ν. Ερυθραία, άφησαν ένα “πακέτο” με δυναμίτη και βραδύκαυστο φιτίλι, το άναψαν και απομακρύνθηκαν με ταχύτητα... Στις 04:00 τα ξημερώματα έγινε η έκρηξη.



Φαίνεται οι δράστες χρησιμοποίησαν αρκετά μεγάλη ποσότητα καθώς τόσο το κατάστημα του ισογείου όσο και το διαμέρισμα της αδελφής του Ι. Σμπώκου υπέστησαν σοβαρότατες ζημιές, ενώ πολλές ζημιές υπέστησαν αρκετά αυτοκίνητα που ήταν παρκαρισμένα κοντά, αλλά και αρκετά σπίτια στο πλάι και απέναντι από το κτήριο που μπήκε στο στόχαστρο...

newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου