• Nikos Karadimos λαθος ερωτηση αυτη.ο λογος ειναι πως μας κυωερνανε προδοτες
  • Ntinos Eskort ΤΑΝΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΔΡΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ????
  • Διπλωματικός Παρατηρητής Ποια συμφέροντα εξυπηρετείς Τάνια; Πάντως με την Ελλάδα δεν είσαι! Εξυπηρετείς τους τοκογλύφους που την κατατρώγουν! Όλη η ιστορία της χρεωκοπίας της χώρας βρίσκεται στη...φοροδιαφυγή; Και όχι στα εγκλήματα των πολιτικών και της διαφθοράς; Δεν βρίσκεται στους πολιτικούς που στρώσατε χαλί στους τοκογλύφους, υπογράφοντας: "Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας...". Παραιτήσατε τη χώρα από την εθνική της κυριαρχία!!! Αυτό είναι εσχάτη προδοσία! Κι εσύ μιλάς για ερωτήσεις που καταθέτεις για τη φοροδιαφυγή; Ό,τι ακριβώς λένε οι Γερμανοί τοκογλύφοι: "Οι Έλληνες δεν πληρώνουν τους φόρους τους", αυτό λες και συ. Αντί να χτυπήσεις το χέρι και να πεις: "Να πάνε στο διάολο οι ξένοι κατακτητές"! Έχεις τα κότσια όμως Γι' αυτό συμπορεύεσαι με τις εντολές των οικονομικών δολοφόνων μας!!!
  • Διπλωματικός Παρατηρητής Πάρε κι αυτό μπας και ξυπνήσεις, έστω και αργά, κάτι που δεν το βλέπω βέβαια: ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ: "ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ, ΣΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΣΑΣ ΓΗ"! ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ!http://indobserver.blogspot.gr/2014/07/blog-post_4355.html

    indobserver.blogspot.com
    H ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΗ,IΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟ 1969 -EΦΗΜΕΡΙΔΑ Β.ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ: ΧΟΛΑΡΓΟΣ-ΠΑΠΑΓΟΣ-Α...Δείτε περισσότερα
  • Nikos Karadimos ΠΡΟΔΟΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Emmanuel Fiolakis To ίδιο όνομα μας έχει βγει παντού.Μερικά πράγματα πρέπει να μην τα συζητάμε παραέξω οπως κάνουν και οι άλλες χώρες.
  • Διπλωματικός Παρατηρητής